Súlyos baleset a vívóterem előtt
Utoljára módositva: 2018-05-17 17:16:30

Csütörtökön kora délelőtt, 9 óra körül rohant frontálisan egymásba egy Volkswagen Golf és egy Renault típusú taxi Szatmárnémetiben, a vívóterem előtt.

A Ştefan cel Mare utca irányából érkező Golfot egy 18 éves fiatal vezette, a megengedettnél s az utcaszakasz zsúfoltságához és beláthatóságához képest sokkal nagyobb sebességgel, a szemből érkező taxis pedig egyszerűen nem tudott kitérni az ütközés elől, mert ha elkapja a kormány, az ott parkoló autóknak csapódik. Hasonlóan fogalmazott a Golfot vezető fiatal is, aki szerint a taxis közeledett a megengedettnél sokkal nagyobb sebességgel — hogy pontosan kinek is a hibájából történt a baleset, azt a rendőrség állapítja majd meg, abban azonban mindkét sofőrnek igaza van, hogy hasonló helyzetben azon az utcaszakaszon képtelenség elkapni a kormányt és elkerülni egy ütközést. A két jármú becsapódásának intenzitását jelzi az is, hogy mind a Volkswagen, mind a Renault orr-része a felismerhetetlenségig összeroncsolódott — a Golfban utazó két fiatal és a taxisofőr is karcolás nélkül úszta meg az ütközést, a taxiban utazó nőt és kisgyermekét azonban a Szatmár megyei Sürgősségi Kórházba szállították a mentők orvosi kivizsgálásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...