Súlyos baleset a vívóterem előtt
Utoljára módositva: 2018-05-17 17:16:30

Csütörtökön kora délelőtt, 9 óra körül rohant frontálisan egymásba egy Volkswagen Golf és egy Renault típusú taxi Szatmárnémetiben, a vívóterem előtt.

A Ştefan cel Mare utca irányából érkező Golfot egy 18 éves fiatal vezette, a megengedettnél s az utcaszakasz zsúfoltságához és beláthatóságához képest sokkal nagyobb sebességgel, a szemből érkező taxis pedig egyszerűen nem tudott kitérni az ütközés elől, mert ha elkapja a kormány, az ott parkoló autóknak csapódik. Hasonlóan fogalmazott a Golfot vezető fiatal is, aki szerint a taxis közeledett a megengedettnél sokkal nagyobb sebességgel — hogy pontosan kinek is a hibájából történt a baleset, azt a rendőrség állapítja majd meg, abban azonban mindkét sofőrnek igaza van, hogy hasonló helyzetben azon az utcaszakaszon képtelenség elkapni a kormányt és elkerülni egy ütközést. A két jármú becsapódásának intenzitását jelzi az is, hogy mind a Volkswagen, mind a Renault orr-része a felismerhetetlenségig összeroncsolódott — a Golfban utazó két fiatal és a taxisofőr is karcolás nélkül úszta meg az ütközést, a taxiban utazó nőt és kisgyermekét azonban a Szatmár megyei Sürgősségi Kórházba szállították a mentők orvosi kivizsgálásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...