Súlyos baleset a vívóterem előtt
Utoljára módositva: 2018-05-17 17:16:30

Csütörtökön kora délelőtt, 9 óra körül rohant frontálisan egymásba egy Volkswagen Golf és egy Renault típusú taxi Szatmárnémetiben, a vívóterem előtt.

A Ştefan cel Mare utca irányából érkező Golfot egy 18 éves fiatal vezette, a megengedettnél s az utcaszakasz zsúfoltságához és beláthatóságához képest sokkal nagyobb sebességgel, a szemből érkező taxis pedig egyszerűen nem tudott kitérni az ütközés elől, mert ha elkapja a kormány, az ott parkoló autóknak csapódik. Hasonlóan fogalmazott a Golfot vezető fiatal is, aki szerint a taxis közeledett a megengedettnél sokkal nagyobb sebességgel — hogy pontosan kinek is a hibájából történt a baleset, azt a rendőrség állapítja majd meg, abban azonban mindkét sofőrnek igaza van, hogy hasonló helyzetben azon az utcaszakaszon képtelenség elkapni a kormányt és elkerülni egy ütközést. A két jármú becsapódásának intenzitását jelzi az is, hogy mind a Volkswagen, mind a Renault orr-része a felismerhetetlenségig összeroncsolódott — a Golfban utazó két fiatal és a taxisofőr is karcolás nélkül úszta meg az ütközést, a taxiban utazó nőt és kisgyermekét azonban a Szatmár megyei Sürgősségi Kórházba szállították a mentők orvosi kivizsgálásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...