Súlyos baleset a vívóterem előtt
Utoljára módositva: 2018-05-17 17:16:30

Csütörtökön kora délelőtt, 9 óra körül rohant frontálisan egymásba egy Volkswagen Golf és egy Renault típusú taxi Szatmárnémetiben, a vívóterem előtt.

A Ştefan cel Mare utca irányából érkező Golfot egy 18 éves fiatal vezette, a megengedettnél s az utcaszakasz zsúfoltságához és beláthatóságához képest sokkal nagyobb sebességgel, a szemből érkező taxis pedig egyszerűen nem tudott kitérni az ütközés elől, mert ha elkapja a kormány, az ott parkoló autóknak csapódik. Hasonlóan fogalmazott a Golfot vezető fiatal is, aki szerint a taxis közeledett a megengedettnél sokkal nagyobb sebességgel — hogy pontosan kinek is a hibájából történt a baleset, azt a rendőrség állapítja majd meg, abban azonban mindkét sofőrnek igaza van, hogy hasonló helyzetben azon az utcaszakaszon képtelenség elkapni a kormányt és elkerülni egy ütközést. A két jármú becsapódásának intenzitását jelzi az is, hogy mind a Volkswagen, mind a Renault orr-része a felismerhetetlenségig összeroncsolódott — a Golfban utazó két fiatal és a taxisofőr is karcolás nélkül úszta meg az ütközést, a taxiban utazó nőt és kisgyermekét azonban a Szatmár megyei Sürgősségi Kórházba szállították a mentők orvosi kivizsgálásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 20:45
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...