Súlyos közúti baleset, két autóbusz ütközött
Utoljára módositva: 2018-04-19 10:29:24

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök reggel pár perccel 7 óra után Szatmárnémeti határában: két autóbusz  ütközött egymással a Lucian Blaga sugárút és a szatmárnémeti Déli Ipari Parkhoz vezető út kereszteződésében. A balesetben ketten nagyon súlyosan, nyolcan könnyebben sérültek meg. A helyszínen jelen vannak a rohammentő szolgálat (SMURD), a rendőrség és tűzoltóság emberei is, vörös kód van érvényben.

FRISSÍTVE: A katasztrófavédelmet 7 óra 10 perckor riasztották, s mivel az értesítés két, utasokat szállító autóbusz ütközéséről szólt, azonnal életbe léptették a vörös kódot — a helyszínre pedig három speciális feszítő-vágó kocsi és hét mentő érkezett percek alatt.  A két autóbuszon összesen 12–en utaztak, hármójukat feszítővágók segítségével szabadították ki a roncsok közül; legsúlyosabban a vétlen sofőr (akit szintén ki kellett “vágni” az összeroncsolódott fülkerészből) és egy, a buszból a kerekek alá zuhanó nő sérült, a többi 8 utas kevésbé súlyos/könnyebb sérüléseket szenvedett.

A balesetet a kötelező elsőbbség meg nem adása okozta: az ipari park irányából érkező Mc Daniels-busz sofőrje körültekintés és megállás nélkül hajtott ki a főútra, az ott  szabályosan közlekedő és a reptér irányába haladó Fany-busz sofőrje pedig már nem tudta elkerülni az ütközést.

 

Cikkünk folyamatosan frissül!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...