Súlyosan büntették a zilahiakat
Utoljára módositva: 2019-08-08 14:22:43

Talán okosabb lett volna tisztességesen játszani a Olimpia MCMXXI elleni kupammeccsen… legalábbis ezt a következtetést vonhatjuk el, miután elolvastuk a Zilahi SCM-re kiszabott szankciókat.

Nagyon ráfázott a Zilahi SCM együttese, hogy csalni próbált a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata elleni Román Kupa-mérkőzésen: amellett, hogy elvesztette a meccset, pénz és pontlevonásos büntetést is kapott a szilágysági alakulat.

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy a szatmári negyedosztályos alakulat múlt héten hosszabbításos mérkőzésen kapott ki hazai pályán 3–2-re a Liga 3-ra készülő zilahiaktól. Azonban kiderült, hogy a Román Kupa-selejtező első fordulójának találkozóján a szilágyságiak jogosulatlanul szerepeltették Raul Sarosit, aki a második félidő elején állt fel a pályára. Az Olimpia megóvta a mérkőzést, a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága pedig jóváhagyta azt. A döntés viszont nem csak az eredmény törléséről szólt. A zilahiak vélhetően elfelejtették, hogy már nem a megyei egyesület bírálja ezeket az ügyeket, hanem a FRF, ahol a büntetések nagyságrenddel nagyobbak: 2200 lej pénzbírságot szabtak ki a friss Liga 3-as csapatra, ráadásul az augusztus 24-i idényt 6 pont levonással kezdik!

És itt nem állt le a FRF, ugyanis újabb fegyelmi eljárást indított a zilahiak ellen, és különválasztotta a Raul Sarosi játékos, Alexandru Pop vezetőedző és a klub képviselőinek az ügyét, amit augusztus 14-i ülésén tárgyalja majd a fegyelmi bizottság. A FRF közleményéből nem derül ki, hogy miért indult új eljárás, az viszont biztos, hogy a kupameccsel kapcsolatos.

Mint ismeretes, a Román Kupa-selejtező 2. fordulójában az Olimpia MCMXXI csapata augusztus 14-én 17.30 órától a Someșul Stadionban fogadja a Váradszentmártoni CSC csapatát. A bihariak megyei kupasorozatot és bajnokságot, majd Liga 3-as osztályzót nyertek a nyár elején, a Román Kupa előző fordulójában pedig a Tasnádi Unireát győzte le 8–2-re.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...