Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2018-07-23 08:46:06

Közel négyszáz szabad állást hirdetett meg erre a hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), s a legtöbb betöltéséhez középfokú végzettségre van szükség.

Több mint két és fél száz álláshoz kell középiskolai diploma, száz állásba képzettség nélküli munkaerőt várnak, felsőfokú végzettségűek számára pedig tizenöt betöltésre váról állás van meghirdetve. Biztonsági őröket, pénztárgépkezelőket, kasszásokat és kereskedelmi dolgozókat keresnek szatmári kis- és nagykereskedelmi cégek, de biztonsági őri, rakodói, alkatrész-összeszerelői, asztalosi és festő-mázolói állásból is sok vár betöltésre.

A munkahelyet keresők az ügynökség Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, illetve a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi vagy a sárközújlaki kirendeltségben, illetve az AJOFM szatmárnémeti telefonszámát (0261.770.237) tárcsázva kaphatnak bővebb tájékoztatást.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. március 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...