Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2018-07-23 08:46:06

Közel négyszáz szabad állást hirdetett meg erre a hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), s a legtöbb betöltéséhez középfokú végzettségre van szükség.

Több mint két és fél száz álláshoz kell középiskolai diploma, száz állásba képzettség nélküli munkaerőt várnak, felsőfokú végzettségűek számára pedig tizenöt betöltésre váról állás van meghirdetve. Biztonsági őröket, pénztárgépkezelőket, kasszásokat és kereskedelmi dolgozókat keresnek szatmári kis- és nagykereskedelmi cégek, de biztonsági őri, rakodói, alkatrész-összeszerelői, asztalosi és festő-mázolói állásból is sok vár betöltésre.

A munkahelyet keresők az ügynökség Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, illetve a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi vagy a sárközújlaki kirendeltségben, illetve az AJOFM szatmárnémeti telefonszámát (0261.770.237) tárcsázva kaphatnak bővebb tájékoztatást.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...