Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2018-07-23 08:46:06

Közel négyszáz szabad állást hirdetett meg erre a hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), s a legtöbb betöltéséhez középfokú végzettségre van szükség.

Több mint két és fél száz álláshoz kell középiskolai diploma, száz állásba képzettség nélküli munkaerőt várnak, felsőfokú végzettségűek számára pedig tizenöt betöltésre váról állás van meghirdetve. Biztonsági őröket, pénztárgépkezelőket, kasszásokat és kereskedelmi dolgozókat keresnek szatmári kis- és nagykereskedelmi cégek, de biztonsági őri, rakodói, alkatrész-összeszerelői, asztalosi és festő-mázolói állásból is sok vár betöltésre.

A munkahelyet keresők az ügynökség Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, illetve a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi vagy a sárközújlaki kirendeltségben, illetve az AJOFM szatmárnémeti telefonszámát (0261.770.237) tárcsázva kaphatnak bővebb tájékoztatást.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...