Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2019-05-19 21:01:42

Több mint kétszáz betöltésre váró munkahelyet hirdetett meg erre a hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), írja lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A szabad állások több mint hetven százalékának betöltéséhez középiskolai végzettséget várnak el a munkaadók, ötvenöt állás betöltéséhez képzetlen munkaerőre van szükségük, tizennégy állás betöltéséhez pedig felsőfokú végzettség szükséges.

Kereskedelmi dolgozókból szinte két tucatot keresnek Szatmár megyei boltokba, de varrodák, szabászatok is sok betöltésre váró állást jelentettek be. Lakatosokat, gumitermék-kikészítőket, bárosokat, szakácsokat, pincéreket, recepciósokat, értékesítési ügynököket, rakodókat, numerikusgép-kezelőket, villástargonca-kezelőket és inasokat is alkalmaznának a megyében.

Az állást keresők az ügynökség Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, illetve a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi vagy sárközújlaki kirendeltségben kaphatnak bővebb tájékoztatást. A szatmárnémeti AJOFM telefonszáma: 0261.770.237.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...