Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2019-06-30 19:24:50

Nagyon kevés, mindössze 128 szabad állást hirdettek meg erre a hétre szatmári munkaadók a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) rendszerében, derül ki az intézmény tájékoztatójából.

Ez nem azt jelenti, hogy ennyire jó a foglalkoztatottság a megyében, hanem azt, hogy ilyen kevés állásról tájékoztatták ebben az időben az ügynökséget a szatmári cégek. Az állások betöltéséhez túlnyomórészt középfokú végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, a képzettség nélküliek számára meghirdetett mukahelyek száma 38, felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára pedig 3 állás lett meghirdetve. Az állást keresők az ügynökség Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén, valamint a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi vagy sárközújlaki kirendeltségében kaphatnak bővebb tájékoztatást. A szatmárnémeti AJOFM telefonszáma: 0261.770.237.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...