Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2019-10-06 13:14:10

Több mint kétszáz betöltésre váró munkahelyet hirdetett meg jövő hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség, írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A szabad állások több mint hetven százalékának betöltéséhez középiskolai végzettséget várnak el a munkaadók, negyven állás betöltéséhez képzetlen munkaerőre van szükségük, tizennégy állás vár felsőfokú végzettségűekre Szatmár megyei cégeknél. A legtöbb szabad állás biztonsági őri, konfekcióipari munkási, kereskedelmi dolgozói, festő-mázolói posztokban van meghirdetve. Keresnek még értékesítési ügynököt, bárost, pincért, csomagolómunkást, takarítónőt, lakatost, rakodót, kaucsukfeldolgozót, fémlemez-megmunkálót, szakácsot, susztert, automatizálási villanyszerelőt, maróst, mezőgazdaságigép-szerelőt, konfekcióst, kohászati munkást, esztergályost, fémcsiszolót és kézműves-asztalost.

A rendelkezésre álló munkahelyek teljes listája az ügynökség székhelyén tanulmányozható, de aki ezek között sem talál végzettségének, elvárásainak megfelelőt, a hamarosan sorra kerülő őszi állásbörzén talán sikerrel jár, emlékeztetnek az ügynökség munkatársai. Állást keresők az ügynökség szatmárnémeti, Ion Ghica 36. szám alatti székhelyén, vagy a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi, vagy sárközújlaki kirendeltségben kaphatnak bővebb tájékoztatást. A szatmárnémeti AJOFM telefonszáma: 0261-770237. Ugyanitt vehetik fel a kapcsolatot az ügynökséggel azok a munkaadók, amelyek az őszi állásbörzén való részvételtől remélik, hogy munkatársakra találnak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...