Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2019-10-06 13:14:10

Több mint kétszáz betöltésre váró munkahelyet hirdetett meg jövő hétre a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség, írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A szabad állások több mint hetven százalékának betöltéséhez középiskolai végzettséget várnak el a munkaadók, negyven állás betöltéséhez képzetlen munkaerőre van szükségük, tizennégy állás vár felsőfokú végzettségűekre Szatmár megyei cégeknél. A legtöbb szabad állás biztonsági őri, konfekcióipari munkási, kereskedelmi dolgozói, festő-mázolói posztokban van meghirdetve. Keresnek még értékesítési ügynököt, bárost, pincért, csomagolómunkást, takarítónőt, lakatost, rakodót, kaucsukfeldolgozót, fémlemez-megmunkálót, szakácsot, susztert, automatizálási villanyszerelőt, maróst, mezőgazdaságigép-szerelőt, konfekcióst, kohászati munkást, esztergályost, fémcsiszolót és kézműves-asztalost.

A rendelkezésre álló munkahelyek teljes listája az ügynökség székhelyén tanulmányozható, de aki ezek között sem talál végzettségének, elvárásainak megfelelőt, a hamarosan sorra kerülő őszi állásbörzén talán sikerrel jár, emlékeztetnek az ügynökség munkatársai. Állást keresők az ügynökség szatmárnémeti, Ion Ghica 36. szám alatti székhelyén, vagy a tasnádi, nagykárolyi, avasfelsőfalui, erdődi, vagy sárközújlaki kirendeltségben kaphatnak bővebb tájékoztatást. A szatmárnémeti AJOFM telefonszáma: 0261-770237. Ugyanitt vehetik fel a kapcsolatot az ügynökséggel azok a munkaadók, amelyek az őszi állásbörzén való részvételtől remélik, hogy munkatársakra találnak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...