Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2014-01-13 09:51:05

A tavalyi év végéhez képest Szatmár megyében feleannyi szabad munkahely várja a dolgozni vágyókat az AJOFM sajtóközleménye szerint.

 

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) pénteki sajtóközleménye szerint hivatalosan jelenleg 166 betöltetlen munkahely várja a dolgozni vágyókat, nagyjából feleannyi, mint tavaly év végén.

Ami viszont nem változott, hogy legkönnyebben továbbra is a középfokú végzettséggel rendelkezők helyezkedhetnek el, őket 113 szabad munkahelyre várják a munkáltatók. A szakképzetlen munkásoknak 43 állást kínálnak a cégvezetők, a felsőfokú végzettségűeket még ennél is kevesebb, összesen csak 5 munkahely várja.

A szakmákon belül a textil- és bőrfeldolgozó iparban, hegesztőként vagy asztalosként lehet a legkönnyebben munkát találni, ezekben a szakmákban összesen több mint hetven alkalmazottra van szükség. A közlemény alapján reménykedhetnek még az árumozgatók, a csomagolók és az utazási ügynökök.

A jelentés szerint Nagykárolyban 5 a betöltetlen állások száma, Avasfelsőfaluban, Tasnádon, Turcon és Erdődön egyelőre nincsenek megüresedett munkahelyek.

A szabad állásokról bővebb felvilágosítást a anofm.ro honlapon, vagy Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyen, a 0261 770 237-es telefonszámon vagy a sm_lmv@sm.anofm.ro e-mail-címen kaphatnak az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...