Szabad állások a megyében
Utoljára módositva: 2014-01-13 09:51:05

A tavalyi év végéhez képest Szatmár megyében feleannyi szabad munkahely várja a dolgozni vágyókat az AJOFM sajtóközleménye szerint.

 

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) pénteki sajtóközleménye szerint hivatalosan jelenleg 166 betöltetlen munkahely várja a dolgozni vágyókat, nagyjából feleannyi, mint tavaly év végén.

Ami viszont nem változott, hogy legkönnyebben továbbra is a középfokú végzettséggel rendelkezők helyezkedhetnek el, őket 113 szabad munkahelyre várják a munkáltatók. A szakképzetlen munkásoknak 43 állást kínálnak a cégvezetők, a felsőfokú végzettségűeket még ennél is kevesebb, összesen csak 5 munkahely várja.

A szakmákon belül a textil- és bőrfeldolgozó iparban, hegesztőként vagy asztalosként lehet a legkönnyebben munkát találni, ezekben a szakmákban összesen több mint hetven alkalmazottra van szükség. A közlemény alapján reménykedhetnek még az árumozgatók, a csomagolók és az utazási ügynökök.

A jelentés szerint Nagykárolyban 5 a betöltetlen állások száma, Avasfelsőfaluban, Tasnádon, Turcon és Erdődön egyelőre nincsenek megüresedett munkahelyek.

A szabad állásokról bővebb felvilágosítást a anofm.ro honlapon, vagy Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyen, a 0261 770 237-es telefonszámon vagy a sm_lmv@sm.anofm.ro e-mail-címen kaphatnak az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...