Szabad munkahelyek
Utoljára módositva: 2014-07-07 13:07:25

A konfekció- és a csomagolóiparba keresik a legtöbb alkalmazottat Szatmár megyében.

 

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) tegnapi közleményéből kiderül, hogy a hivatalos nyilvántartás szerint jelenleg 512 betöltetlen munkahely várja a dolgozni vágyókat a megyében, ezeknek több mint hetvenöt százaléka Szatmárnémetiben található.

A legkönnyebben még mindig a középfokú végzettséggel rendelkezők helyezkedhetnek el, őket 345 szabad munkahelyre várják a munkaadók. A szakképzetlen munkásoknak 65 különféle állást kínálnak a cégek a megyében, míg 10 állást betöltéséhez felsőfokú végzettség szükséges.

A szakmákon belül még mindig a textil-, szövő- és bőrfeldolgozó iparban lehet a legegyszerűbben munkát találni, itt több mint kétszáz alkalmazottra van szükség, de sok csomagolót és kereskedelmi dolgozót is keresnek, ugyanakkor műanyag-feldolgozót is tucatnyi állásba várnak. Ezenkívül asztalosok, kamionsofőrök, kárpitosok, szobalányok és hegesztők számára is hirdettek meg állásokat.

Nagykárolyból hatvanhét szabad állást jelentettek, Avasfelsőfaluban huszonöt a be nem töltött állások száma. A jelentés szerint Tasnádon, Turcon és Erdődön ez alkalommal sincsenek megüresedett munkahelyek.

A szabad állásokról bővebb felvilágosítást a satumare.anofm.ro honlapon, vagy Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 36. szám alatt található székhelyen, a nagykárolyi, turci, erdődi, avasfelsőfalui vagy tasnádi AJOFM-kirendeltségeken, a 0261 770 237-es telefonszámon vagy a sm_lmv@sm.anofm.ro e-mail-címen kaphatnak az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...