Szabadtéri funky Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2019-07-23 09:09:27

Ismét zeneszó, minőségi élő muzsika járta be vasárnap este Nagykároly központját.

Mint ismeretes, a helyhatóság kulturális intézményeinek szervezésében július hónap vasárnap estéin szabadtéri koncerteket tartanak (amennyiben ezt az időjárás lehetővé teszi). Ez alkalommal a nagykárolyi zenészekből álló Acoustic Station és a szintén nagykárolyi, illetve szatmárnémeti Funk You zenekar várta a nagyérdeműt.

A nemzetközi zene meghatározó dallamait szólaltatta meg az egy éve alakult Acoustic Station, amely ezúttal Putovits Ábel (gitár), Szűcs József (gitár), Keresztesi Dávid (billentyűk), Marius Georgescu (cajon), Bogdan Georgescu (basszusgitár) felállásban kényeztette a szépszámú közönséget a hajdani vasasbolt melletti amfiteátrumban. Utánuk a szintén nem is olyan rég létrejött Funk You zenekar következett, azaz Stephanie Semeniuc (ének) és Bogáti-Bokor Ákos (gitár és ének).

A júliusi zenés estek sorozat zárásaként vasárnap a régizene szólal meg, mégpedig természetesen a nagykárolyi Carmina Renascentia együttes előadásában. Arra a koncertre a Károlyi-kastélyban kerül sor 18 órai kezdéssel. A belépés ingyenes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...