Szabadtéri koncert
Utoljára módositva: 2014-08-15 08:34:56

Tegnap a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt adott szabadtéri nyári koncertet a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia zenekara. A már több éve megrendezésre kerülő nyári szabadtéri koncert egyre népszerűbb, az idén is több ezres tömeg tapsolt a művészeknek. A zenészek a komolyzene-irodalom gyöngyszemeiből válogattak, Bizet, Mendelssohn, Smetana, Verdi, Strauss, Sousa, Csajkovszkij és Ponchielli művei hangzottak el. A szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia zenekara nem csak itthon ismert és kedvelt, hanem Magyarországon, Ausztriában, Olaszországban és Németországban is. Augusztus 19. és 26. között németországi turnén vesznek részt, a német Versailles-nak nevezett Nordkirchen-kastélyban 1993-tól minden évben fellép a zenekar, az idei koncerten tizennyolcezres közönségre számítanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...