Szabó Dominique első lemezbemutató koncertje
Utoljára módositva: 2019-09-02 13:37:43

Megjelent első, egyben bemutatkozó lemeze Szabó Dominique szatmári fiatal énekesnek, amelyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett egy saját szerzemény is felkerült.

Ennek apropóján szeptember 6-án, pénteken egy különleges esemény szem- és fültanúi lehetnek azok, akik ellátogatnak a szatmárnémeti Iparosotthonba (Ştefan cel Mare/Kazinczy utca 18. szám), ugyanis 19 órától egy lemezbemutató koncert keretében ismerkedhetnek meg Szabó Dominique énekessel, valamint az általa előadott dalokkal és persze saját szerzeményével is, amely egyben az album nevét is szolgáltatja: Álmodozó!

Nem véletlenül Álmodozó, hiszen Dominique álmodozó volt világéletében, mindig csak a szépet és a jót látta. Álmai beteljesüléséért több mesterkurzuson is részt vett, valamint idén végzett a Tudor Jarda Népművészeti Iskola ének szakos diákjaként. Az utóbbi években többször is lehetősége volt bemutatkozni a szatmári közönségnek. Láthattuk a Mikolai Családi Napokon, a Szatmári Borfesztiválon, de énekelt már Nagy Norberttel közösen is a Partiumi Magyar Napokon.

„A zene boldoggá és teljessé teszi az életemet” — vallja az énekes. Ebben az örömben szeretne osztozni Dominique, aki minden érdeklődőt szeretettel vár ingyenes lemezbemutató koncertjére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 6.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...