Szalontán folytatja az Oli
Utoljára módositva: 2014-02-04 09:06:48

Alig tértek haza a Püspökfürdőn tartott egy hetes edzőtáborból, holnap a Szatmárnémeti Olimpia játékosai már Nagyszalontára utaznak, ahol több felkészülési mérkőzést fognak játszani.

Az erőnléti edzésekre és a futásgyakorlatokra helyezték a hangsúlyt az edzőtáborban

Vasárnap fejezte be a Nagyvárad melletti Püspökfürdőn (Május 1 fürdő) tartott egy hetes edzőtáborát a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata. Amint azt Csík Tibor, a szatmári klub edzője elmondta, a táborban a játékosok fizikai terhelés bíró képességének felmérésére fektették a hangsúlyt, így nagyrészt erőnléti és futásgyakorlatokat végeztek a fiúk.

Az edzőtábor programjában minden nap egy, vagy két erőnléti edzés szerepelt, kedden és pénteken ráadásként viszont labdás edzéseket is tartottak – derült ki Csík Tibor tájékoztatásából, aki Mircea Bolbával, az Oli kadett korosztályos csapatának trénerével, valamint Ovidiu Suciu kapusedzővel vezették az alapozást.

Az Olimpia kerete egyébként három új játékossal bővült, ugyanis a szatmári klub még az edzőtábor előtt leigazolta a Faur, Rus, Lucaci középpályás triót. Faur és Rus már korábban, míg Lucaci az edzőtáborban csatlakozott a kerethez.

A vasárnapi hazatérést követően a játékosok hétfőre szabadnapot kaptak, ma folytatják az edzéseket, ezúttal műfüves pályán, szerdán pedig Nagyszalontára utaznak, ahol az erőnléti gyakorlatokat követően immár felkészülési mérkőzéseket is fognak játszani. Csík Tibor tájékoztatása szerint még aznap a Pankotai Şoimii, csütörtökön minden bizonnyal egy helyi negyedosztályos csapat lesz az ellenfél, míg pénteken a Bákói FCM, szombaton pedig a Bihar megyei Szentandrás település labdarúgó-együttese elleni mérkőzésekkel folytatják a felkészülést. A nagyszalontai kiszállás után két szabadnapra számíthatnak, majd keddtől újból edzésbe állnak a fiúk.

A másodosztályos küzdelmek folytatásával kapcsolatban Csík Tibor megjegyezte, hogy szeretnének az első hat között végezni a B csoport alapszakaszában (nyolc mérkőzés maradt hátra). Huszonkét forduló után ugyanis a legjobb hat csapat játszhat az élvonalba való feljutásért, a legrosszabb hat csapat viszont a kiesés ellen kell megküzdjön, ezt pedig mindenképpen szeretnék elkerülni.

A másodosztályos labdarúgó-bajnokság folytatása egyébként március elsejére van kitűzve.

 

Az Olimpia jelenlegi kerete

Şuta, Miron, Anca – kapusok; Munteanu, Iuhas, Sabău, Fl. Mureşan, Bălău, Ene, Villand, Svarczkopf, Dragoş, Zsiga, Micaş, Kinczel, Roatiş, Faur, Rus, Lucaci, Gavrilescu, Bujor, D. Lemac, Feier, Prodan.

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...