Szalontán folytatja az Oli
Utoljára módositva: 2014-02-04 09:06:48

Alig tértek haza a Püspökfürdőn tartott egy hetes edzőtáborból, holnap a Szatmárnémeti Olimpia játékosai már Nagyszalontára utaznak, ahol több felkészülési mérkőzést fognak játszani.

Az erőnléti edzésekre és a futásgyakorlatokra helyezték a hangsúlyt az edzőtáborban

Vasárnap fejezte be a Nagyvárad melletti Püspökfürdőn (Május 1 fürdő) tartott egy hetes edzőtáborát a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata. Amint azt Csík Tibor, a szatmári klub edzője elmondta, a táborban a játékosok fizikai terhelés bíró képességének felmérésére fektették a hangsúlyt, így nagyrészt erőnléti és futásgyakorlatokat végeztek a fiúk.

Az edzőtábor programjában minden nap egy, vagy két erőnléti edzés szerepelt, kedden és pénteken ráadásként viszont labdás edzéseket is tartottak – derült ki Csík Tibor tájékoztatásából, aki Mircea Bolbával, az Oli kadett korosztályos csapatának trénerével, valamint Ovidiu Suciu kapusedzővel vezették az alapozást.

Az Olimpia kerete egyébként három új játékossal bővült, ugyanis a szatmári klub még az edzőtábor előtt leigazolta a Faur, Rus, Lucaci középpályás triót. Faur és Rus már korábban, míg Lucaci az edzőtáborban csatlakozott a kerethez.

A vasárnapi hazatérést követően a játékosok hétfőre szabadnapot kaptak, ma folytatják az edzéseket, ezúttal műfüves pályán, szerdán pedig Nagyszalontára utaznak, ahol az erőnléti gyakorlatokat követően immár felkészülési mérkőzéseket is fognak játszani. Csík Tibor tájékoztatása szerint még aznap a Pankotai Şoimii, csütörtökön minden bizonnyal egy helyi negyedosztályos csapat lesz az ellenfél, míg pénteken a Bákói FCM, szombaton pedig a Bihar megyei Szentandrás település labdarúgó-együttese elleni mérkőzésekkel folytatják a felkészülést. A nagyszalontai kiszállás után két szabadnapra számíthatnak, majd keddtől újból edzésbe állnak a fiúk.

A másodosztályos küzdelmek folytatásával kapcsolatban Csík Tibor megjegyezte, hogy szeretnének az első hat között végezni a B csoport alapszakaszában (nyolc mérkőzés maradt hátra). Huszonkét forduló után ugyanis a legjobb hat csapat játszhat az élvonalba való feljutásért, a legrosszabb hat csapat viszont a kiesés ellen kell megküzdjön, ezt pedig mindenképpen szeretnék elkerülni.

A másodosztályos labdarúgó-bajnokság folytatása egyébként március elsejére van kitűzve.

 

Az Olimpia jelenlegi kerete

Şuta, Miron, Anca – kapusok; Munteanu, Iuhas, Sabău, Fl. Mureşan, Bălău, Ene, Villand, Svarczkopf, Dragoş, Zsiga, Micaş, Kinczel, Roatiş, Faur, Rus, Lucaci, Gavrilescu, Bujor, D. Lemac, Feier, Prodan.

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...