Szandi volt a keddi nap sztárfellépője
Utoljára módositva: 2017-08-10 12:33:18

Kedden, az August Fest rendezvénysorozat második napján is a Károlyi-kastély parkja volt a délutáni programok helyszíne.

A programot a helyi diákklub gyermekei nyitották meg, akik külföldi és hazai dalokból állítottak össze ügyes produkciót. Őket a Nagykárolyi Kulturális Központ csapata, a Kastélylakók követték a színpadon, akik román, magyar és angol zenei feldolgozásokkal örvendeztették meg a közönséget.

Az este egyik legjobban várt mozzanata Szandi koncertje volt, amelyen legalább 2500-an énekeltek együtt a népszerű magyar énekesnővel olyan ismert slágereket, mint a Tinédzser l’amour, Anya, Álomból valóság, Azok a szép napok és a Nyugi doki című dalokat.

Az előadó remek koncerthangulatot teremtett, a közönség végig lázasan táncolt, tapsolt és énekelt Szandival, aki hálásan köszönte meg a remek fogadtatást, majd a fellépés végén közös fotózkodásra és autogramosztásra is lehetőséget biztosított.

A programsorozat egész héten tart, a szombatra meghirdetett Miss és Mister szépségverseny elmarad, így a szombaton 20.30 órára tervezett kulturális rendezvények egy órával korábban fognak kezdődni — áll a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...