Szandi volt a keddi nap sztárfellépője
Utoljára módositva: 2017-08-10 12:33:18

Kedden, az August Fest rendezvénysorozat második napján is a Károlyi-kastély parkja volt a délutáni programok helyszíne.

A programot a helyi diákklub gyermekei nyitották meg, akik külföldi és hazai dalokból állítottak össze ügyes produkciót. Őket a Nagykárolyi Kulturális Központ csapata, a Kastélylakók követték a színpadon, akik román, magyar és angol zenei feldolgozásokkal örvendeztették meg a közönséget.

Az este egyik legjobban várt mozzanata Szandi koncertje volt, amelyen legalább 2500-an énekeltek együtt a népszerű magyar énekesnővel olyan ismert slágereket, mint a Tinédzser l’amour, Anya, Álomból valóság, Azok a szép napok és a Nyugi doki című dalokat.

Az előadó remek koncerthangulatot teremtett, a közönség végig lázasan táncolt, tapsolt és énekelt Szandival, aki hálásan köszönte meg a remek fogadtatást, majd a fellépés végén közös fotózkodásra és autogramosztásra is lehetőséget biztosított.

A programsorozat egész héten tart, a szombatra meghirdetett Miss és Mister szépségverseny elmarad, így a szombaton 20.30 órára tervezett kulturális rendezvények egy órával korábban fognak kezdődni — áll a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...