Szatmári bajnokok a modellautó-versenyen
Utoljára módositva: 2018-09-11 14:56:19

Ismét a szatmárnémeti Off-Road Ring látta vendégül az elektromos modellautók országos versenyét, amelyen ezúttal is népes mezőny gyűlt össze a 2wd és a 4wd géposztályok junior és felnőtt korosztályának a futamaira.

A házigazda Szatmárnémeti Nitro-Mania SK versenyzői is remekeltek és két bajnoki érmet sikerült bezsebelni. A 4wd géposztály junior csapatversenyében Balog Norbert és Miklovics Marika állhatott a dobogó legfelső fokára, de aranyérmet szerzett a felnőttcsapatot alkotó Adrian Lucaciu, Andrei Cozma páros is. Ugyanebben a géposztályban a juniorok egyéni versenyében Balog Norbert a 2. hely zárt, míg felnőtteknél Adrian Lucaciu a 3. lett.

A 2wd géposztályban is remekeltek a szatmáriak. A juniorok egyéni futamán Dragoș Albert országos második lett, csapatban pedig a Dragoș Albert, Horia Sopoian páros a második, a Balog Norbert, Miklovics Marika kettős pedig a 3 helyen zárt. A felnőttek között Dinu Tuns szerzett bronzérmet, aki Adrian Lucaciuval az oldalán egy ezüstérmet is bezsebelt a csapatversenyben.

„Nagyon büszkék vagyunk az eredményekre és sportolóinkra. Sok munka és kitartás eredménye ez” — értékelt Miklovicz Pálma, a Nitro-Mania SK vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...