Szatmári Termék: augusztus 23-án mutatkozik be a védjegy
Utoljára módositva: 2019-08-20 14:18:24

A Partiumi Magyar Napok programjának részeként pénteken, augusztus 23-án 11 órai kezdettel a Lépésházban mutatják be az elmúlt hónapok munkája során létrehozott Szatmári Termék védjegyet, illetve ez alkalommal megismerkedhetünk a termékcsalád első tagjaival is.

„Több hónapos előkészítő munkát követően sikerült létrehozni a Szatmári Termék védjegyet, amelyhez már több mint tíz termelő csatlakozott. Úgy éreztük, hogy ez a lépés szükségszerű, hiszen az élelmiszerpiacon is a multinacionális vállalatok dominálnak, a helyi termelők pedig sok esetben veszítenek versenyképességükből. A Szatmári Termék védjegy emellett egyfajta garancia a jó minőségre is” — mondja Magyar Lóránd parlamenti képviselő, a védjegy létrehozásának ötletgazdája és projektvezetője.

A védjegyhez tartozás előnye a termelők számára, hogy a Szatmári Termék egy önálló és markáns arculattal, teljes marketingeszköztárral népszerűsíti a helyi termékeket, illetve a tudatos, helyi termékeket előnyben részesítő vásárlást.

A Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület által szervezett pénteki rendezvényen a projekt bemutatása mellett a résztvevők fontos részleteket tudhatnak meg a lokálpatriotizmust erősítő védjegyekről: Becze István a Székely Termék védjegy képviseletében beszél majd az eddigi tapasztalatokról, hasznos tanácsokkal ellátva a szatmáriakat.

Az eseményen meg is lehet majd kóstolni a Szatmári Termékeket: borokat, ásványvizet, kenyeret, lekvárokat, húskészítményeket és még számos, Szatmár megyében gyártott finomságot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...