Szatmárnémeti–Bécs vonatjáratot terveznek
Utoljára módositva: 2019-10-04 12:07:36

Az ÖBB (Osztrák Szövetségi Vasutak) Erdélyt és a Partiumot már két, Kolozsvárról és Nagyváradról induló direkt vonatjárattal kötötte össze a császárváros Béccsel, s most egy újabb járat indítását tervezi december közepétől a Szatmárnémeti–Bécs vonalon.

A tervek szerint a szerelvény minden reggel 8 óra 23 perckor gördül ki a szatmárnémeti állomásról, s 17 óra 21 perckor fut be a bécsi főpályaudvarra; visszafelé pedig 10 óra 42 perckor indul és 19 óra 43 perckor érkezik meg Szatmárnémetibe. A járat útja során összesen 16 állomáson (Nagykároly, Érmihályfalva, Nyírábrány, Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Karcag, Kisújszállás, Szolnok, Budapest Keleti Pályaudvar, Kelenföld, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Bécs) pihen majd meg hosszabb-rövidebb időre, így a tervezett beindítását követően azok számára is kényelmes és főleg átszállás nélküli utazási lehetőséget biztosít, akik a fenti városok valamelyikébe szeretnének eljutni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 15.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...