Szatmárnémeti–Bécs vonatjáratot terveznek
Utoljára módositva: 2019-10-04 12:07:36

Az ÖBB (Osztrák Szövetségi Vasutak) Erdélyt és a Partiumot már két, Kolozsvárról és Nagyváradról induló direkt vonatjárattal kötötte össze a császárváros Béccsel, s most egy újabb járat indítását tervezi december közepétől a Szatmárnémeti–Bécs vonalon.

A tervek szerint a szerelvény minden reggel 8 óra 23 perckor gördül ki a szatmárnémeti állomásról, s 17 óra 21 perckor fut be a bécsi főpályaudvarra; visszafelé pedig 10 óra 42 perckor indul és 19 óra 43 perckor érkezik meg Szatmárnémetibe. A járat útja során összesen 16 állomáson (Nagykároly, Érmihályfalva, Nyírábrány, Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Karcag, Kisújszállás, Szolnok, Budapest Keleti Pályaudvar, Kelenföld, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Bécs) pihen majd meg hosszabb-rövidebb időre, így a tervezett beindítását követően azok számára is kényelmes és főleg átszállás nélküli utazási lehetőséget biztosít, akik a fenti városok valamelyikébe szeretnének eljutni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...