Szatmárnémeti Repülőnap
Utoljára módositva: 2014-06-27 12:31:18

Ebben az évben immár hetedik alkalommal szervezik meg a Szatmárnémeti Repülőnapot, melyen idén is látványos programokban lesz részük az érdeklődőknek. A Szatmár Megyei Tanács, a Román Repülőklub és a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér közösen június 28-án, 12 órai kezdettel, immár hetedik alkalommal szervezi meg a Szatmárnémeti Repülőnapot. A Szatmárnémeti Nitro-Mania Modellező Sportklub látványos modellbemutatóval készül, ugyanakkor idén sem maradhat el a légi parádé Mig-21 Lancer vadászrepülővel, Iar 330 Puma helikopterrel, az akrobatikus műrepülés, ultrakönnyű- és vitorlázórepülés. Az idei év meghívottjai a Baltic Bees Jet Team, a Román Légierő egysége és a Román Repülőklub. A repülőnapon airsoft-bemutatóra is sor kerül. A szatmárnémeti tömegközlekedési vállalat, a Transurban Rt. ingyenes buszjáratokat indít ezen a napon a repülőtérre. A 16-os lakónegyedből 10.30 órakor indul az első busz, a repülőtérről az utolsó busz a repülőtérről 17 órakor indul a 16-os lakónegyedbe. A 14 Mai lakónegyedből a Solidarităţii negyeden keresztül szintén óránként indítanak járatot, az első busz 10 órakor indul, az utolsó járat a reptérről 16.30 órakor. A Szatmárnémeti Repülőnapra a belépés ingyenes!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...