Szatmárnémeti Repülőnap
Utoljára módositva: 2014-06-27 12:31:18

Ebben az évben immár hetedik alkalommal szervezik meg a Szatmárnémeti Repülőnapot, melyen idén is látványos programokban lesz részük az érdeklődőknek. A Szatmár Megyei Tanács, a Román Repülőklub és a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér közösen június 28-án, 12 órai kezdettel, immár hetedik alkalommal szervezi meg a Szatmárnémeti Repülőnapot. A Szatmárnémeti Nitro-Mania Modellező Sportklub látványos modellbemutatóval készül, ugyanakkor idén sem maradhat el a légi parádé Mig-21 Lancer vadászrepülővel, Iar 330 Puma helikopterrel, az akrobatikus műrepülés, ultrakönnyű- és vitorlázórepülés. Az idei év meghívottjai a Baltic Bees Jet Team, a Román Légierő egysége és a Román Repülőklub. A repülőnapon airsoft-bemutatóra is sor kerül. A szatmárnémeti tömegközlekedési vállalat, a Transurban Rt. ingyenes buszjáratokat indít ezen a napon a repülőtérre. A 16-os lakónegyedből 10.30 órakor indul az első busz, a repülőtérről az utolsó busz a repülőtérről 17 órakor indul a 16-os lakónegyedbe. A 14 Mai lakónegyedből a Solidarităţii negyeden keresztül szintén óránként indítanak járatot, az első busz 10 órakor indul, az utolsó járat a reptérről 16.30 órakor. A Szatmárnémeti Repülőnapra a belépés ingyenes!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...