Szatmárnémetiben mutatják be Szőcs Géza legújabb könyvét
Utoljára módositva: 2019-10-04 11:12:19

Ma 18 órai kezdettel az Északi Színház előterében mutatják be a Kossuth- és József Attila-díjas erdélyi író és költő, Szőcs Géza legújabb könyvét.

Keresve sem lehetett volna ennél jobb pillanatot találni az új kötet bemutatására, hiszen 19 órától mutatja be az Északi Színház Harag György Társulata — első alkalommal magyar nyelven — az író Raszputyin című drámáját, amelyet eddig csak olasz, illetve orosz nyelven láthatott a közönség. A Raszputyin küldetése című kötet a fikciós történelmi dráma eredeti, magyar nyelvű szövegét és francia, olasz, orosz, német és spanyol nyelvű fordítását tartalmazza. A könyvbemutató házigazdája Bessenyei Gedő István társulatigazgató lesz, a kötetről Kereskényi Sándor irodalomtörténész beszél majd, illetve tesz fel kérdéseket a szerzőnek. Az eseményen lehetőség lesz a kötet megvásárlására és dedikáltatására is. Szőcs Géza Raszputyin küldetése című könyvét a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata és a Proscenium Alapítvány adja ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...