Százötvenen a „Szatmár hazavár”-on
Utoljára módositva: 2019-06-25 12:10:53

Kolozsváron tanuló egyetemisták számára rendezték meg csütörtökön a „Szatmár hazavár” állásbörzét a kolozsi megyeszékhelyen lévő BT Arénában. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által 2017-ben elindított projektet ebben az évben átvette a bihari és hargitai megyei tanács, valamint a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a „Városod hazavár” projekt keretében ők is hasonló állásbörzét szerveztek.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által szervezett esemény célja, hogy a Kolozsváron tanuló szatmári egyetemistákat tanulmányaik befejezése után visszacsalogassa szülővárosukba, és összekösse a dolgozni kívánó, jelenleg Kolozsváron tanuló szatmári diákokat a szatmári cégekkel, munkaadókkal.

Több mint 150 egyetemista jelent meg a szatmári standoknál, ahol az elismert szatmári cégek képviselőin kívül Kereskényi Gábor polgármesterrel is találkozhattak, tájékoztatta lapunkat az eseményről a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal sajtóosztálya. A szervezők arra kérik a fiatalokat, hogy töltsék ki a projekt honlapján (hazavar.ro) megtalálható online kérdőívet, ezáltal is segítve a rendezvény 2020-as megszervezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:45
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...