Százötvenen a „Szatmár hazavár”-on
Utoljára módositva: 2019-06-25 12:10:53

Kolozsváron tanuló egyetemisták számára rendezték meg csütörtökön a „Szatmár hazavár” állásbörzét a kolozsi megyeszékhelyen lévő BT Arénában. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által 2017-ben elindított projektet ebben az évben átvette a bihari és hargitai megyei tanács, valamint a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a „Városod hazavár” projekt keretében ők is hasonló állásbörzét szerveztek.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által szervezett esemény célja, hogy a Kolozsváron tanuló szatmári egyetemistákat tanulmányaik befejezése után visszacsalogassa szülővárosukba, és összekösse a dolgozni kívánó, jelenleg Kolozsváron tanuló szatmári diákokat a szatmári cégekkel, munkaadókkal.

Több mint 150 egyetemista jelent meg a szatmári standoknál, ahol az elismert szatmári cégek képviselőin kívül Kereskényi Gábor polgármesterrel is találkozhattak, tájékoztatta lapunkat az eseményről a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal sajtóosztálya. A szervezők arra kérik a fiatalokat, hogy töltsék ki a projekt honlapján (hazavar.ro) megtalálható online kérdőívet, ezáltal is segítve a rendezvény 2020-as megszervezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...