Százötvenen a „Szatmár hazavár”-on
Utoljára módositva: 2019-06-25 12:10:53

Kolozsváron tanuló egyetemisták számára rendezték meg csütörtökön a „Szatmár hazavár” állásbörzét a kolozsi megyeszékhelyen lévő BT Arénában. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által 2017-ben elindított projektet ebben az évben átvette a bihari és hargitai megyei tanács, valamint a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a „Városod hazavár” projekt keretében ők is hasonló állásbörzét szerveztek.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által szervezett esemény célja, hogy a Kolozsváron tanuló szatmári egyetemistákat tanulmányaik befejezése után visszacsalogassa szülővárosukba, és összekösse a dolgozni kívánó, jelenleg Kolozsváron tanuló szatmári diákokat a szatmári cégekkel, munkaadókkal.

Több mint 150 egyetemista jelent meg a szatmári standoknál, ahol az elismert szatmári cégek képviselőin kívül Kereskényi Gábor polgármesterrel is találkozhattak, tájékoztatta lapunkat az eseményről a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal sajtóosztálya. A szervezők arra kérik a fiatalokat, hogy töltsék ki a projekt honlapján (hazavar.ro) megtalálható online kérdőívet, ezáltal is segítve a rendezvény 2020-as megszervezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...