Szegeden edzettek a tőrözők
Utoljára módositva: 2014-08-17 19:31:33

Izsáki Arnold és Dan Şuta edzők irányításával a Szatmárnémeti Sportklub 14 tőrözője edzőtáborozott Szegeden egy héten keresztül.

Az úszómedencében is edzettek a szatmári tőrözők

Hazaérkezett vasárnap Szegedről a Szatmárnémeti Sportklub tőrvívó-küldöttsége, amely egyhetes edzőtáborban vett részt a Tisza-parti városban a helyi és a hódmezővásárhelyi vívókkal együtt. Az Izsáki Arnold és Dan Şuta által elkísért lányok és fiúk a kadett (17 éven aluliak) korosztályt, valamint a 11-14 évesek korcsoportját képviselték. A szatmáriak tavaly is voltak Szegeden, és most is a magyarországiak meghívására érkeztek, de a költségeket nem a klub, hanem a szülők fizették. Izsáki elmondta, a programban napi három edzés szerepelt, először technikai tréning, majd az uszodában a lábmunkára, az izomzat fejlesztésére helyezték a hangsúlyt, végül délután vívtak is a tőrözők. Az edzőtábor végén volt egy felmérő verseny is, melynek során a szatmáriaktól a kadettek között Lazin Alexandra kapott a házigazda klub részéről egy kupát a kiváló teljesítményéért, a fiatalabbak között pedig Anderco Cristina kapott elismerést, amellyel a pontosságot és a figyelmességet díjazták.

Az edzők szerint egy nagyon jól sikerült és hasznos edzőtáboron vannak túl, amely a közelgő versenyszezonra való felkészülés egyik fontos állomása volt. Az idény a korosztályos tőrözők számára szeptember közepén kezdődik, mikor Győrben rendeznek az európai kadett-körversenybe tartozó viadalt. A rangos megmérettetésen a szatmári lányok közül Lázin, Pótor és Haidu Adriana vesz részt, míg a fiúk között Pop és Bodó Benjámin lép majd pástra.

A Sportklub edzőtáborozó kerete: Lazin Alexandra, Pótor Andrea, Figus Klaudia, Silaghi Briana, Mureşan Vivien, Anderco Cristina, Szabó Vivien, Şofran Teodora, Turdean Teodora, Ulici Tamara, Kőrössy Melissza, Pop Edwin, Muszka Botond, Găman Dávid.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...