Szegeden edzettek a tőrözők
Utoljára módositva: 2014-08-17 19:31:33

Izsáki Arnold és Dan Şuta edzők irányításával a Szatmárnémeti Sportklub 14 tőrözője edzőtáborozott Szegeden egy héten keresztül.

Az úszómedencében is edzettek a szatmári tőrözők

Hazaérkezett vasárnap Szegedről a Szatmárnémeti Sportklub tőrvívó-küldöttsége, amely egyhetes edzőtáborban vett részt a Tisza-parti városban a helyi és a hódmezővásárhelyi vívókkal együtt. Az Izsáki Arnold és Dan Şuta által elkísért lányok és fiúk a kadett (17 éven aluliak) korosztályt, valamint a 11-14 évesek korcsoportját képviselték. A szatmáriak tavaly is voltak Szegeden, és most is a magyarországiak meghívására érkeztek, de a költségeket nem a klub, hanem a szülők fizették. Izsáki elmondta, a programban napi három edzés szerepelt, először technikai tréning, majd az uszodában a lábmunkára, az izomzat fejlesztésére helyezték a hangsúlyt, végül délután vívtak is a tőrözők. Az edzőtábor végén volt egy felmérő verseny is, melynek során a szatmáriaktól a kadettek között Lazin Alexandra kapott a házigazda klub részéről egy kupát a kiváló teljesítményéért, a fiatalabbak között pedig Anderco Cristina kapott elismerést, amellyel a pontosságot és a figyelmességet díjazták.

Az edzők szerint egy nagyon jól sikerült és hasznos edzőtáboron vannak túl, amely a közelgő versenyszezonra való felkészülés egyik fontos állomása volt. Az idény a korosztályos tőrözők számára szeptember közepén kezdődik, mikor Győrben rendeznek az európai kadett-körversenybe tartozó viadalt. A rangos megmérettetésen a szatmári lányok közül Lázin, Pótor és Haidu Adriana vesz részt, míg a fiúk között Pop és Bodó Benjámin lép majd pástra.

A Sportklub edzőtáborozó kerete: Lazin Alexandra, Pótor Andrea, Figus Klaudia, Silaghi Briana, Mureşan Vivien, Anderco Cristina, Szabó Vivien, Şofran Teodora, Turdean Teodora, Ulici Tamara, Kőrössy Melissza, Pop Edwin, Muszka Botond, Găman Dávid.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:25
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:45
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...