Szeptember 3-tól válthatók a 2018/2019-es színházi évad bérletei
Utoljára módositva: 2018-08-25 12:24:00

A Harag György Társulat idén szeptember 3-án kezdi meg az előttünk álló színházi évadra szóló bérletek árusítását. A hagyományokhoz híven most is több hétig fenntartják a régi bérletesek helyeit, azokat szeptember 24-ig válthatják ki az érdeklődők. Ezt követően veszi kezdetét az üresen maradt bérletes helyek értékesítése.

A társulat az új évadban talán az eddigieknél is színesebb repertoárral várja a színház szerelmeseit. A bemutatók sorában van fergeteges vígjáték, kortárs ősbemutató, a Mátyás-emlékévhez kapcsolódó ifjúsági előadás, mozgásszínház és klasszikus komédia is. A tervek közöt szerepel több stúdióelőadás és felolvasószínházi előadások bemutatása is. Sőt, az előadások sorában kocsmaszínházi produkció is szerepel.

Továbbra is látható lesz a Bessenyei István által rendezett Charley nénje, a Bordás Attila által színpadra vitt Biloxi blues és a Család ellen nincs orvosság, amelyet Lendvai Zoltán rendezett. A stúdióelőadások közül műsoron marad a Tizenöt próbálkozás a színészetre (rendezte: Tom Dugdale), a Kövekkel a zsebében (rendezte: Balog Attila) és az Én, Károli Gáspár (rendező: Bessenyei István).

A gyermekelőadások közül a 2018/2019-es évadban is játszani fogják a Túl a Maszat-hegyen illetve az A dzsungel könyve című, nagy közönségsikernek örvendő előadásokat, melyek rendezője Nagy Regina.

A társulat műsoron tartja továbbá a Tévedések vígjátéka című Shakespear-darabot is, amelyet Bocsárdi László kétszeres UNITER- és Jászai-díjas rendező vitt színre. A tervek szerint ezt Szatmárnémetiben már nem fogják játszani, viszon a társulatnak több fesztiválmeghívásnak is eleget kell tennie ezzel az előadással.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...