Szeptember 3-tól válthatók a 2018/2019-es színházi évad bérletei
Utoljára módositva: 2018-08-25 12:24:00

A Harag György Társulat idén szeptember 3-án kezdi meg az előttünk álló színházi évadra szóló bérletek árusítását. A hagyományokhoz híven most is több hétig fenntartják a régi bérletesek helyeit, azokat szeptember 24-ig válthatják ki az érdeklődők. Ezt követően veszi kezdetét az üresen maradt bérletes helyek értékesítése.

A társulat az új évadban talán az eddigieknél is színesebb repertoárral várja a színház szerelmeseit. A bemutatók sorában van fergeteges vígjáték, kortárs ősbemutató, a Mátyás-emlékévhez kapcsolódó ifjúsági előadás, mozgásszínház és klasszikus komédia is. A tervek közöt szerepel több stúdióelőadás és felolvasószínházi előadások bemutatása is. Sőt, az előadások sorában kocsmaszínházi produkció is szerepel.

Továbbra is látható lesz a Bessenyei István által rendezett Charley nénje, a Bordás Attila által színpadra vitt Biloxi blues és a Család ellen nincs orvosság, amelyet Lendvai Zoltán rendezett. A stúdióelőadások közül műsoron marad a Tizenöt próbálkozás a színészetre (rendezte: Tom Dugdale), a Kövekkel a zsebében (rendezte: Balog Attila) és az Én, Károli Gáspár (rendező: Bessenyei István).

A gyermekelőadások közül a 2018/2019-es évadban is játszani fogják a Túl a Maszat-hegyen illetve az A dzsungel könyve című, nagy közönségsikernek örvendő előadásokat, melyek rendezője Nagy Regina.

A társulat műsoron tartja továbbá a Tévedések vígjátéka című Shakespear-darabot is, amelyet Bocsárdi László kétszeres UNITER- és Jászai-díjas rendező vitt színre. A tervek szerint ezt Szatmárnémetiben már nem fogják játszani, viszon a társulatnak több fesztiválmeghívásnak is eleget kell tennie ezzel az előadással.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...