Szerbiai tornáról hoztak ezüstérmet a röplabdázó lányok
Utoljára módositva: 2014-01-06 17:25:43

Szerbiában és Hollandiában alapoztak a Szatmárnémeti ADEP–VSK női röplabdázói. A felnőttek másodosztályos pontvadászatában második, kadett korosztályos együttes Szerbiában remekelt.

Vasárnap a kedett–bajnokságban, jövő vasárnap a felnőtt–bajnokságban szerepel a csapat

Az edzőteremben töltötték az ünnepeket a Szatmárnémeti ADEP–VSK röplabdázó lányai, ugyanis január 3-án már Szerbiában szerepeltek a régió legerősebb kadett korosztályos tornáján. Adrian Pricop edző lapunknak elmondta, 140 csapat vett részt a megmérettetésen, ebből 78 női együttes. Három nap alatt 8 mérkőzést játszottak a szatmári lányok, és csupán a döntőben győzték el őket: a szerb ellenfél 0–1-es hátrányból fordítva nyert 2–1-re.

„Talán ez az eddigi legjobb eredményünk. Nagyon erős volt a mezőny, sok meccset játszottak a lányok, de remekül teljesítettek. Hetvennyolcból a másodiknak lenni, szerintem sokat elárul arról, hogy milyen erőt képviselünk” – mondta a szakvezető, aki a szerbiai torna után Hollandiába utazott csapatával, illetve két miniröplabdázó csoportjával. Itt további felkészülési mérkőzéseket játszottak. A legkisebbek 5–5 mérkőzést játszottak, míg a kadettek háromból három meccset nyertek meg.

Csütörtökön hazai pályán folytatják a felkészülést: 14 órától a Fatum–Nyírsuli Nyíregyháza, a magyar női élvonal 5. helyén álló együttese érkezik edzőpartnernek a szatmárnémeti Both Katalin Sportterembe.

A szatmári együttes vasárnap a kadett–bajnokság első idei mérkőzésén a Nagybányai CSM ellen lép pályára hazai pályán, egy hétre rá pedig ez a két csapat a felnőttek másodosztályos pontvadászatának első visszavágó–fordulójában játszik a Both–teremben.

Az ADEP–VSK a korosztályos bajnokságban veretlenül vezeti a H jelű selejtezőcsoportot, míg a felnőtteknél az A2 Nyugati Csoportban a középdöntőt érő második helyen tanyázik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...