Szerdán nyit az új ügyfélfogadó
Utoljára módositva: 2018-06-12 09:01:27

Június 13-án nyit a szatmárnémeti új központi Someşul üzletház negyedik emeltén berendezett vegyes lakossági ügyintéző iroda, tájékoztatott a polgármester.

Kereskényi Gábor elmondta, hogy holnaptól kezdve állandó és folyamatos lesz ennek nyitva tartása, hétköznaponként kilenc és fél öt között. Az órarend ettől csak csütörtökönként tér el, amikor is kilenctől fél hétig lehet majd itt különféle közügyeket intézni. A nyitásra való felkészülés miatt ma a szatmárnémeti lakosságnyilvántartó csak a halálesetek bejegyzése esetén fogad ügyfeleket, írja közleményében a városházi sajtóiroda, mert az iroda ezen a napon szállítja át a dokumentumokat az új székhelyére. Az üzletház negyedik emeletén a lakosságnyilvántartói szolgálat mellett a parkolási felügyeletnek lesz még irodája, és a városi adóhivatal is üzemeltet majd itt pénztárat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...