Szerdán nyit az új ügyfélfogadó
Utoljára módositva: 2018-06-12 09:01:27

Június 13-án nyit a szatmárnémeti új központi Someşul üzletház negyedik emeltén berendezett vegyes lakossági ügyintéző iroda, tájékoztatott a polgármester.

Kereskényi Gábor elmondta, hogy holnaptól kezdve állandó és folyamatos lesz ennek nyitva tartása, hétköznaponként kilenc és fél öt között. Az órarend ettől csak csütörtökönként tér el, amikor is kilenctől fél hétig lehet majd itt különféle közügyeket intézni. A nyitásra való felkészülés miatt ma a szatmárnémeti lakosságnyilvántartó csak a halálesetek bejegyzése esetén fogad ügyfeleket, írja közleményében a városházi sajtóiroda, mert az iroda ezen a napon szállítja át a dokumentumokat az új székhelyére. Az üzletház negyedik emeletén a lakosságnyilvántartói szolgálat mellett a parkolási felügyeletnek lesz még irodája, és a városi adóhivatal is üzemeltet majd itt pénztárat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...