Szervezik a nagykárolyi felvonulást
Utoljára módositva: 2018-09-11 13:47:01

Az ősz egyben a szüreti időszak kezdetét is jelenti, ennek értelmében pedig sorra szerveződnek a szüreti mulatságok a Nagykároly környéki községekben is. A szüreti bálok sora idén is a nagykárolyi felvonulással teljesedik ki, melyre idén októberben kerül sor, derül ki a szervezők tájékoztatójából.

„Legalább tíz település kulturális csoportja lesz jelen a Nagykároly és Vidéke Kulturális Egyesület idei, felvonulással egybekötött szüreti mulatságán. Az alkalom időpontja október 13., a hagyományoknak megfelelően az első őszies hónap közepén tartják majd a nagy sikerű rendezvényt. Az esti bálra már lehet jelentkezni, mégpedig az RMDSZ nagykárolyi székházában. A zenéről idén is a RetroMánia zenekar fog gondoskodni. Lesz tombolasorsolás, illetőleg a tánccsoportok is bemutatják majd az összeállításaikat. Ezenkívül finom falatokkal, jó hangulattal és jó borokkal várják a mulatni vágyókat” — nyilatkoztak a szervezők a tervezett programmal kapcsolatban.

Vénig Gabriella, a felvonulás szervezője elmondta, hogy még nem végleges a szüreti felvonulás útvonala. Vélhetően a korábbi évekhez hasonló útvonalon haladnak majd, azonban ez a rendezvény napjának időjárásától is jelentős mértékben függ.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...