Szilveszteri RMDSZ-bál!
Utoljára módositva: 2017-11-16 22:06:39

Nyakunkon a szilveszter — persze van még pár (gyorsan elröppenő) hét, s előtte még meg kell vásárolni a karácsonyi ajándékokat, be kell szerezni az ünnepi asztalra való finomságokat, meg kell sütni a bejglit, fel kell díszíteni a fát, és mire felocsúdunk, már ott topogunk óév délutánján, lecsúszva minden bálról és buliról. Pedig az RMDSZ városi szervezetének hagyományos szilveszteri báljáról most igazán kár lenne lemaradni — ugyanis a mulatság idén új, tágasabb helyszínen, a Majestic étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit s az új év még vidámabb köszöntőit, tudtuk meg Kereskényi Gábortól, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökétől.
Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. E mellett természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a krasznabélteki bor és a pezsgő sem. „Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával fog fellépni.” — hangsúlyozta Kereskényi.
A báli belépő ára 205 lej s jegyet váltani minden hétköznap 9–17 óra között az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában, érdeklődni pedig a 0740-473-596–os telefonszámon, Polner Zoltánnál lehet. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, de arról sem szabad megfeledkezni: a helyek száma korlátozott (300 személyig), ezért nem ajánlatos túl sokáig halogatni a jegyváltást, mert a végén csak a facebookon posztolt fotókon nézhetjük, hogyan is mulatnak mások – nélkülünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:25
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. április 19.
Ön igazán hosszan képes küzdeni vágyai megvalósulásáért. Amikor meg akar hódítani valakit, akkor is bőven hagy időt önmagának és a másik félnek is.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...