Szilveszteri RMDSZ-bál!
Utoljára módositva: 2017-11-16 22:06:39

Nyakunkon a szilveszter — persze van még pár (gyorsan elröppenő) hét, s előtte még meg kell vásárolni a karácsonyi ajándékokat, be kell szerezni az ünnepi asztalra való finomságokat, meg kell sütni a bejglit, fel kell díszíteni a fát, és mire felocsúdunk, már ott topogunk óév délutánján, lecsúszva minden bálról és buliról. Pedig az RMDSZ városi szervezetének hagyományos szilveszteri báljáról most igazán kár lenne lemaradni — ugyanis a mulatság idén új, tágasabb helyszínen, a Majestic étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit s az új év még vidámabb köszöntőit, tudtuk meg Kereskényi Gábortól, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökétől.
Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. E mellett természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a krasznabélteki bor és a pezsgő sem. „Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával fog fellépni.” — hangsúlyozta Kereskényi.
A báli belépő ára 205 lej s jegyet váltani minden hétköznap 9–17 óra között az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában, érdeklődni pedig a 0740-473-596–os telefonszámon, Polner Zoltánnál lehet. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, de arról sem szabad megfeledkezni: a helyek száma korlátozott (300 személyig), ezért nem ajánlatos túl sokáig halogatni a jegyváltást, mert a végén csak a facebookon posztolt fotókon nézhetjük, hogyan is mulatnak mások – nélkülünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...