Szilveszteri RMDSZ-bál!
Utoljára módositva: 2017-11-16 22:06:39

Nyakunkon a szilveszter — persze van még pár (gyorsan elröppenő) hét, s előtte még meg kell vásárolni a karácsonyi ajándékokat, be kell szerezni az ünnepi asztalra való finomságokat, meg kell sütni a bejglit, fel kell díszíteni a fát, és mire felocsúdunk, már ott topogunk óév délutánján, lecsúszva minden bálról és buliról. Pedig az RMDSZ városi szervezetének hagyományos szilveszteri báljáról most igazán kár lenne lemaradni — ugyanis a mulatság idén új, tágasabb helyszínen, a Majestic étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit s az új év még vidámabb köszöntőit, tudtuk meg Kereskényi Gábortól, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökétől.
Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. E mellett természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a krasznabélteki bor és a pezsgő sem. „Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával fog fellépni.” — hangsúlyozta Kereskényi.
A báli belépő ára 205 lej s jegyet váltani minden hétköznap 9–17 óra között az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában, érdeklődni pedig a 0740-473-596–os telefonszámon, Polner Zoltánnál lehet. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, de arról sem szabad megfeledkezni: a helyek száma korlátozott (300 személyig), ezért nem ajánlatos túl sokáig halogatni a jegyváltást, mert a végén csak a facebookon posztolt fotókon nézhetjük, hogyan is mulatnak mások – nélkülünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...