Szilveszteri RMDSZ-bál!
Utoljára módositva: 2017-11-16 22:06:39

Nyakunkon a szilveszter — persze van még pár (gyorsan elröppenő) hét, s előtte még meg kell vásárolni a karácsonyi ajándékokat, be kell szerezni az ünnepi asztalra való finomságokat, meg kell sütni a bejglit, fel kell díszíteni a fát, és mire felocsúdunk, már ott topogunk óév délutánján, lecsúszva minden bálról és buliról. Pedig az RMDSZ városi szervezetének hagyományos szilveszteri báljáról most igazán kár lenne lemaradni — ugyanis a mulatság idén új, tágasabb helyszínen, a Majestic étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit s az új év még vidámabb köszöntőit, tudtuk meg Kereskényi Gábortól, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökétől.
Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. E mellett természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a krasznabélteki bor és a pezsgő sem. „Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával fog fellépni.” — hangsúlyozta Kereskényi.
A báli belépő ára 205 lej s jegyet váltani minden hétköznap 9–17 óra között az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában, érdeklődni pedig a 0740-473-596–os telefonszámon, Polner Zoltánnál lehet. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, de arról sem szabad megfeledkezni: a helyek száma korlátozott (300 személyig), ezért nem ajánlatos túl sokáig halogatni a jegyváltást, mert a végén csak a facebookon posztolt fotókon nézhetjük, hogyan is mulatnak mások – nélkülünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Megiseli-e szervezetedet az óraátállítás?
Szerencsére nem, nagyon hasznosnak tartom
Nem, de nem látom értelmét
Egy-két nap kell, míg hozzászokok
Teljesen felborítja a ritmusom, napokig szenvedek miatta
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...