Szilveszterkor kevesebb riasztás mint karácsonykor
Utoljára módositva: 2018-01-03 17:14:36

December 29. és január 3. között 569-szer riasztották a Szatmár Megyei Mentőszolgálat munkatársait, derül ki a mentőszolgálat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből, amely arra is rávilágít, hogy ezek közül 507 bizonyult sürgősségi esetnek.

A mentőszolgálat tájékoztatásából kiderül, hogy az újévi időszakban kissé csökkent a riasztások száma a karácsonyi időszakhoz képest. December 29. és január 3. között 23 esetben erős hasfájásra panaszkodó beteghez, 7 esetben bántalmazás áldozataihoz, 23 esetben ittas állapotban levő személyekhez — a legtöbb eset szilveszterkor és újév napján volt — riasztották a mentősöket. A cukorbetegeknek úgy tűnik, gondot okozott az újévi időszak, hiszen tíz diabéteszes beteghez kellett a mentőszolgálat munkatársainak kiszállni. Ugyanakkor egy 15 éves fiatalt is elsősegélyben részesítettek a mentősök, azt követően, hogy egy petárda szemsérülést okozott. A rendőrség a petárdázó fiatal kapcsán arról tájékoztat, hogy január elsején 18.15 órakor értesítették őket a 112-es egységes segélyhívón arról, hogy egy pettyéni fiatal az utcán talált petárdával megsebesült. A fiút kórházba szállították, ahol kiderült, nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatják a nyomozást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...