Szilveszterkor kevesebb riasztás mint karácsonykor
Utoljára módositva: 2018-01-03 17:14:36

December 29. és január 3. között 569-szer riasztották a Szatmár Megyei Mentőszolgálat munkatársait, derül ki a mentőszolgálat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből, amely arra is rávilágít, hogy ezek közül 507 bizonyult sürgősségi esetnek.

A mentőszolgálat tájékoztatásából kiderül, hogy az újévi időszakban kissé csökkent a riasztások száma a karácsonyi időszakhoz képest. December 29. és január 3. között 23 esetben erős hasfájásra panaszkodó beteghez, 7 esetben bántalmazás áldozataihoz, 23 esetben ittas állapotban levő személyekhez — a legtöbb eset szilveszterkor és újév napján volt — riasztották a mentősöket. A cukorbetegeknek úgy tűnik, gondot okozott az újévi időszak, hiszen tíz diabéteszes beteghez kellett a mentőszolgálat munkatársainak kiszállni. Ugyanakkor egy 15 éves fiatalt is elsősegélyben részesítettek a mentősök, azt követően, hogy egy petárda szemsérülést okozott. A rendőrség a petárdázó fiatal kapcsán arról tájékoztat, hogy január elsején 18.15 órakor értesítették őket a 112-es egységes segélyhívón arról, hogy egy pettyéni fiatal az utcán talált petárdával megsebesült. A fiút kórházba szállították, ahol kiderült, nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatják a nyomozást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...