Szilveszterkor kevesebb riasztás mint karácsonykor
Utoljára módositva: 2018-01-03 17:14:36

December 29. és január 3. között 569-szer riasztották a Szatmár Megyei Mentőszolgálat munkatársait, derül ki a mentőszolgálat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből, amely arra is rávilágít, hogy ezek közül 507 bizonyult sürgősségi esetnek.

A mentőszolgálat tájékoztatásából kiderül, hogy az újévi időszakban kissé csökkent a riasztások száma a karácsonyi időszakhoz képest. December 29. és január 3. között 23 esetben erős hasfájásra panaszkodó beteghez, 7 esetben bántalmazás áldozataihoz, 23 esetben ittas állapotban levő személyekhez — a legtöbb eset szilveszterkor és újév napján volt — riasztották a mentősöket. A cukorbetegeknek úgy tűnik, gondot okozott az újévi időszak, hiszen tíz diabéteszes beteghez kellett a mentőszolgálat munkatársainak kiszállni. Ugyanakkor egy 15 éves fiatalt is elsősegélyben részesítettek a mentősök, azt követően, hogy egy petárda szemsérülést okozott. A rendőrség a petárdázó fiatal kapcsán arról tájékoztat, hogy január elsején 18.15 órakor értesítették őket a 112-es egységes segélyhívón arról, hogy egy pettyéni fiatal az utcán talált petárdával megsebesült. A fiút kórházba szállították, ahol kiderült, nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatják a nyomozást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...