Színes maszkok készültek
Utoljára módositva: 2014-02-28 10:09:23

Megélénkült tegnap is a nagykárolyi Városi Könyvtár Biblionet terme. A nagykárolyi 9-es Számú Óvoda Micimackó csoportja, Tóth Enikő óvónő kíséretében, látogatott az intézménybe. A kis vendégek konkrét céllal jöttek, tudtuk meg Maurer Emese könyvtárostól, hiszen a farsangi időszakot kihasználva közösen készítettek ötletesebbnél ötletesebb álarcokat. A papírra nyomtatott kontúros rajzot a gyermekek kiszínezték, majd az óvónő és könyvtárosok segítségével kivágták azokat. Mint megtudtuk, a gyermekek nem első alkalommal látogattak az intézménybe, már korábban is többször jártak itt. „Nagyon szeretik a meséket és a mesekönyveket az ovisok. Minden nap van meseolvasás az óvodában, ahol három meséig meg sem állunk, olyannyira igénylik a gyermekek” — mondta Tóth Enikő óvónő. A tegnapi látogatás végén megállapodtak abban, hogy két héten belül Maurer Emese néhány, a gyermekek által kiválasztott mesekönyvvel ellátogat az oviba, és ott mesét olvas a kicsiknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...