Színes programok a Sportnapon
Utoljára módositva: 2019-06-12 10:45:19

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum Sportnapja az egyik legkedveltebb a tanintézmény közösségfejlesztő tevékenységei közül, egy olyan rendezvény, amelyen az iskola teljes létszámban részt vesz.

A rendezvény célja elsősorban a közösségépítés, az élménydús, örömteli együttlét. Kedd reggel ismét az ifjúsági tábor területén gyűlt össze az iskolaközösség, hogy a testneveléstanárok által szervezett próbákon bizonyítson. Közös bemelegítéssel indult a nap a Dinamo-pályán, amelyen kicsik és nagyok egyaránt részt vettek, majd jöhettek a különböző vetélkedők. Ezúttal sem maradtak ki az atlétikai próbák, volt korosztályokra lebontott staféta, eközben pedig a labdarúgó-minikupa is elindult, valamint asztalitenisz- és sakkbajnokságon is részt vehettek a diákok.

Az élménydús, örömteli együttlétnek pedig az idő is kedvezett, így a már említett mozgásformák mellett a diákok a streetballt, a zsinórlabdát és a métát is kipróbálhatták, összemérhették ügyességüket, valamint a nagy sikerű ötpróbán is bizonyíthattak. A vetélkedők szüneteiben a játszótér sem maradt üres, a hintára, körhintára vidáman ültek fel a gyerekek, akiknek a jókedvétől zengett a Sportnap, az árnyékos fák alatt pedig közösen uzsonnáztak azok, akik megéheztek a vetélkedők során.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...