Színes programok a Sportnapon
Utoljára módositva: 2019-06-12 10:45:19

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum Sportnapja az egyik legkedveltebb a tanintézmény közösségfejlesztő tevékenységei közül, egy olyan rendezvény, amelyen az iskola teljes létszámban részt vesz.

A rendezvény célja elsősorban a közösségépítés, az élménydús, örömteli együttlét. Kedd reggel ismét az ifjúsági tábor területén gyűlt össze az iskolaközösség, hogy a testneveléstanárok által szervezett próbákon bizonyítson. Közös bemelegítéssel indult a nap a Dinamo-pályán, amelyen kicsik és nagyok egyaránt részt vettek, majd jöhettek a különböző vetélkedők. Ezúttal sem maradtak ki az atlétikai próbák, volt korosztályokra lebontott staféta, eközben pedig a labdarúgó-minikupa is elindult, valamint asztalitenisz- és sakkbajnokságon is részt vehettek a diákok.

Az élménydús, örömteli együttlétnek pedig az idő is kedvezett, így a már említett mozgásformák mellett a diákok a streetballt, a zsinórlabdát és a métát is kipróbálhatták, összemérhették ügyességüket, valamint a nagy sikerű ötpróbán is bizonyíthattak. A vetélkedők szüneteiben a játszótér sem maradt üres, a hintára, körhintára vidáman ültek fel a gyerekek, akiknek a jókedvétől zengett a Sportnap, az árnyékos fák alatt pedig közösen uzsonnáztak azok, akik megéheztek a vetélkedők során.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...