Színpadavató a Refiben
Utoljára módositva: 2014-06-05 14:39:43

Ma a nagyszünetben az iskola tanulóinak a jelenlétében felavatták a szatmárnémeti Református Gimnázium színpadát. Szilágyi Éva igazgatónő elmondta, hogy ez egy jelentős esemény az iskola életében, hiszen amióta az iskola ebben az épületben működik, nincs saját színpada. Az új színpad tizenhárom ezer lejbe került, ez az összeg adományokból gyűlt össze, a tetőrészt a Véndiákszövetség adományozta. A jövőben itt szervezik meg a szabadtéri iskolai rendezvényeket, de civil szervezetek is otthont adhatnak itt olyan rendezvényeknek, amelyek beilleszkednek az iskola szellemiségébe: néptánc, színdarab, hagyományőrző rendezvények, irodalmi, történelmi és művelődési rendezvények, stb. A színpadot körlépcső veszi körül, amely lelátóként is használható sporteseményeken. Az új színpadon elsőként az iskola népdalcsoportja és a gyerekkórus lépett fel.

[ohballada-1]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...