Színpadavató a Refiben
Utoljára módositva: 2014-06-05 14:39:43

Ma a nagyszünetben az iskola tanulóinak a jelenlétében felavatták a szatmárnémeti Református Gimnázium színpadát. Szilágyi Éva igazgatónő elmondta, hogy ez egy jelentős esemény az iskola életében, hiszen amióta az iskola ebben az épületben működik, nincs saját színpada. Az új színpad tizenhárom ezer lejbe került, ez az összeg adományokból gyűlt össze, a tetőrészt a Véndiákszövetség adományozta. A jövőben itt szervezik meg a szabadtéri iskolai rendezvényeket, de civil szervezetek is otthont adhatnak itt olyan rendezvényeknek, amelyek beilleszkednek az iskola szellemiségébe: néptánc, színdarab, hagyományőrző rendezvények, irodalmi, történelmi és művelődési rendezvények, stb. A színpadot körlépcső veszi körül, amely lelátóként is használható sporteseményeken. Az új színpadon elsőként az iskola népdalcsoportja és a gyerekkórus lépett fel.

[ohballada-1]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...