Szombaton AJF-közgyűlés
Utoljára módositva: 2019-07-24 13:19:48

Július 27-én rendezi nyári közgyűlését a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) – döntött róla a legutóbbi ülésén az AJF végrehajtó bizottsága. A közgyűlés szombaton 9.30 órakor fog kezdődni az Astoria Hotel konferenciatermében.

Hét napirend szerepel az összehíváson: 1. három személyt választanak meg a közgyűlés jegyzőkönyvének elkészítésére; 2. a cenzorbizottság a 2018-as költségvetési mérleget mutatja be; 3. a megyei bajnokságok elmúlt idényére vonatkozó jelentések bemutatása (Liga 4 A-, B- és C-csoport, Liga 5 A- és B-csoport, gyerek és ifjúsági korosztályos bajnokságok); 4. új tagok felvétele, inaktív tagegyesületek kitörlése; 5. a 2019–2020-as idény versenynaptárának és a részvételi feltételek megbeszélése és meghatározása; 6. a Liga 5 és a junior korosztályos csapatok képviselőinek megválasztása az AJF végrehajtó bizottságába (miután benyújtotta lemondását: Dacian Nastai – junior csapatok képviselője; Simon Elek – Liga 5-ös csapatok képviselője); 7. különfélék.

Az érdekelteket várják a találkozóra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...