Szünetel a gázszolgáltatás
Utoljára módositva: 2019-08-06 20:29:11

A gázvezetéken végzett munkálatok miatt három nagykárolyi utca több tömbházlakásában szünetel a gázszolgáltatás augusztus 8-án, csütörtökön, értesítette szerkesztőségünket a Delgaz Grid.

A közlemény szerint az Eliberării utca 2, 4, 6, 8 és 10-es számú, az Ignişului utca 2, 4 és 6-os számú, valamint a Calea Armatei Române utca 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 és 16-os számú tömbházainak lakóit érinti a szolgáltatás időszakos felfüggesztése, amely az ütemterv szerint reggel 9 órától várhatóan 13 óráig tart, s a munkálatok befejeztével fokozatosan kapcsolja majd vissza a gázt a szolgáltató.

A gázszolgáltató azt kéri, hogy az érintett lakók reggel zárják el a gázt a lakásban, nehogy akkor adják vissza a gázt, amikor nincs otthon senki, és a nyitott csapon át gázömlés történjen. Miután már biztos, hogy visszaállt a szolgáltatás, akkor is harminc percig még szemmel kell tartani a gázégőket, nehogy véletlenül egy csőben rekedt levegődugó miatt kialudjon a láng, majd amikor újra gáz jön a csövön, az ne elégjen, hanem a levegőbe kerüljön. Ha bárki gázszagot érez, vagy bármilyen, a gázszolgáltatással kapcsolatos problémát tapasztal, a 0800–800928-as ingyenes zöldszámon vagy a 0265–200928-as telefonszámon tehet bejelentést.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...