Szurkolók fizetik a szászrégeni meccset
Utoljára módositva: 2017-11-17 13:50:57

Továbbra sem utalta át augusztusban megígért, és október végén megszavazott támogatását a tasnádi önkormányzat, így a helyi focidrukkerek támogatásával utazott el pénteken a Tasnádi Unirea harmadosztályos csapat a Szászrégeni Avântul elleni szombati idegenbeli bajnoki mérkőzésre.

„A Tasnádi Unirea »családja« szívből köszöni azon lelkes szurkolók támogatását, akik példaértékű összetartásról tanúskodva tették lehetővé, hogy a csapat elutazhasson Szászrégenbe” — olvasható a klub internetes közösségi oldalán. „Minket is nagyon meglepett ez az összefogás és felajánlás. 2–3 nap alatt gyűlt össze a pénz” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök, aki elmondta, csütörtök estig 3500 lejt gyűjtöttek össze a szurkolók, és ehhez még hozzáadódik az egyik helyi vállalkozó, Virgil Farcău támogatása, aki kifizette a küldöttség szállását és ellátását, így közel 6000 lej értékben gyűlt össze a támogatás.

A klub vezetői egyébként úgy döntöttek, hogy közösségi oldalon közzé tették a klub bankszámlaszámait (eurós, amerikai dolláros, angol fontos és lejes számlák), így aki segíteni szeretné a klubot, ide küldhesse adományait. „Nagyon örülünk, hogy mellettünk álltok, és ez erőt ad nekünk is a folytatáshoz. Reméljük, hogy ez a gesztus a helyi önkormányzatot is megmozdítja egy kicsit, és az utolsó pillanatban kihúzzák a klubot ebből a nehéz pénzügyi helyzetből. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szurkolóink vannak” – olvasható a klub oldalán.

Szászrégenben egyébként nehéz mérkőzés vár a legénységre, ugyanis két gólember, Bogdan Faur és Gabriel Cădar is hiányozni fog sárga lapos eltiltás miatt, míg Flaviu Vădan sérülés miatt hiányzik majd Marius Botan edző védelmi sorából. „Így is bízok abban, hogy azok, akik helyettük állnak fel a pályára, minden megtesznek egy jó eredményért” — írják a közleményben.

A Liga 3 13. forduló előtt a Tasnádi Unirea az 5-ös csoport táblázatának 6. helyén áll (18 pont), miután múlt héten idehaza 2–2-es döntetlennel zárul a Kudzsiri Metalurgistul elleni bajnoki, míg a Maros megyeiek, akik múlt héten szabadok voltak, és odahaza Gyulafehérvár és Dés ellen tudtak nyerni (de kikaptak Lénárdfalvától és Alsógáldtól, továbbá ikszeltek Felekkel), 16 egységgel a 9. pozíciót foglalják el.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...