Szurkolók fizetik a szászrégeni meccset
Utoljára módositva: 2017-11-17 13:50:57

Továbbra sem utalta át augusztusban megígért, és október végén megszavazott támogatását a tasnádi önkormányzat, így a helyi focidrukkerek támogatásával utazott el pénteken a Tasnádi Unirea harmadosztályos csapat a Szászrégeni Avântul elleni szombati idegenbeli bajnoki mérkőzésre.

„A Tasnádi Unirea »családja« szívből köszöni azon lelkes szurkolók támogatását, akik példaértékű összetartásról tanúskodva tették lehetővé, hogy a csapat elutazhasson Szászrégenbe” — olvasható a klub internetes közösségi oldalán. „Minket is nagyon meglepett ez az összefogás és felajánlás. 2–3 nap alatt gyűlt össze a pénz” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök, aki elmondta, csütörtök estig 3500 lejt gyűjtöttek össze a szurkolók, és ehhez még hozzáadódik az egyik helyi vállalkozó, Virgil Farcău támogatása, aki kifizette a küldöttség szállását és ellátását, így közel 6000 lej értékben gyűlt össze a támogatás.

A klub vezetői egyébként úgy döntöttek, hogy közösségi oldalon közzé tették a klub bankszámlaszámait (eurós, amerikai dolláros, angol fontos és lejes számlák), így aki segíteni szeretné a klubot, ide küldhesse adományait. „Nagyon örülünk, hogy mellettünk álltok, és ez erőt ad nekünk is a folytatáshoz. Reméljük, hogy ez a gesztus a helyi önkormányzatot is megmozdítja egy kicsit, és az utolsó pillanatban kihúzzák a klubot ebből a nehéz pénzügyi helyzetből. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szurkolóink vannak” – olvasható a klub oldalán.

Szászrégenben egyébként nehéz mérkőzés vár a legénységre, ugyanis két gólember, Bogdan Faur és Gabriel Cădar is hiányozni fog sárga lapos eltiltás miatt, míg Flaviu Vădan sérülés miatt hiányzik majd Marius Botan edző védelmi sorából. „Így is bízok abban, hogy azok, akik helyettük állnak fel a pályára, minden megtesznek egy jó eredményért” — írják a közleményben.

A Liga 3 13. forduló előtt a Tasnádi Unirea az 5-ös csoport táblázatának 6. helyén áll (18 pont), miután múlt héten idehaza 2–2-es döntetlennel zárul a Kudzsiri Metalurgistul elleni bajnoki, míg a Maros megyeiek, akik múlt héten szabadok voltak, és odahaza Gyulafehérvár és Dés ellen tudtak nyerni (de kikaptak Lénárdfalvától és Alsógáldtól, továbbá ikszeltek Felekkel), 16 egységgel a 9. pozíciót foglalják el.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...