Szurkolók fizetik a szászrégeni meccset
Utoljára módositva: 2017-11-17 13:50:57

Továbbra sem utalta át augusztusban megígért, és október végén megszavazott támogatását a tasnádi önkormányzat, így a helyi focidrukkerek támogatásával utazott el pénteken a Tasnádi Unirea harmadosztályos csapat a Szászrégeni Avântul elleni szombati idegenbeli bajnoki mérkőzésre.

„A Tasnádi Unirea »családja« szívből köszöni azon lelkes szurkolók támogatását, akik példaértékű összetartásról tanúskodva tették lehetővé, hogy a csapat elutazhasson Szászrégenbe” — olvasható a klub internetes közösségi oldalán. „Minket is nagyon meglepett ez az összefogás és felajánlás. 2–3 nap alatt gyűlt össze a pénz” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök, aki elmondta, csütörtök estig 3500 lejt gyűjtöttek össze a szurkolók, és ehhez még hozzáadódik az egyik helyi vállalkozó, Virgil Farcău támogatása, aki kifizette a küldöttség szállását és ellátását, így közel 6000 lej értékben gyűlt össze a támogatás.

A klub vezetői egyébként úgy döntöttek, hogy közösségi oldalon közzé tették a klub bankszámlaszámait (eurós, amerikai dolláros, angol fontos és lejes számlák), így aki segíteni szeretné a klubot, ide küldhesse adományait. „Nagyon örülünk, hogy mellettünk álltok, és ez erőt ad nekünk is a folytatáshoz. Reméljük, hogy ez a gesztus a helyi önkormányzatot is megmozdítja egy kicsit, és az utolsó pillanatban kihúzzák a klubot ebből a nehéz pénzügyi helyzetből. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szurkolóink vannak” – olvasható a klub oldalán.

Szászrégenben egyébként nehéz mérkőzés vár a legénységre, ugyanis két gólember, Bogdan Faur és Gabriel Cădar is hiányozni fog sárga lapos eltiltás miatt, míg Flaviu Vădan sérülés miatt hiányzik majd Marius Botan edző védelmi sorából. „Így is bízok abban, hogy azok, akik helyettük állnak fel a pályára, minden megtesznek egy jó eredményért” — írják a közleményben.

A Liga 3 13. forduló előtt a Tasnádi Unirea az 5-ös csoport táblázatának 6. helyén áll (18 pont), miután múlt héten idehaza 2–2-es döntetlennel zárul a Kudzsiri Metalurgistul elleni bajnoki, míg a Maros megyeiek, akik múlt héten szabadok voltak, és odahaza Gyulafehérvár és Dés ellen tudtak nyerni (de kikaptak Lénárdfalvától és Alsógáldtól, továbbá ikszeltek Felekkel), 16 egységgel a 9. pozíciót foglalják el.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...