Taggyűlésre hívták az Okinawa SK-t
Utoljára módositva: 2015-02-24 17:15:12

A Szatmárnémeti Okinawa SK is meghívást kapott a Magyar Nihon Tai Jitsu és Nihon Ju Jitsu Sportegyesület szokásos évi beszámoló taggyűlésére, amelyet Budapesten rendeztek meg Vikartóczky Gusztáv shihan (7. Dan nihon ju jitsu és nihon tai jitsu stílusokban) vezetésével.

A szatmári karatékák képviselik a stílust Romániában

Nyesti Csaba (3. Dan karate), a szatmári egyesület elnöke és vezetőedzője elmondta, az Okinawa SK a stílus egyedüli hivatalos képviselője Romániában, ezért hívták meg a szatmáriakat is. Nyesti Csabát öt tanítványa, sensei Szabó Róbert (1. Dan karate) Nyesti Gabriella, Maksai Tamás, Bücs Levente és Beres Attila Zoltán kísérte el, akik részt vettek egy közös edzésen is, amelyet Vikartóczky Gusztáv, dr. Zollei Zoltán (8. Dan közelharc kézitusa) és sensei Lovas Zoltán (4. Dan nihon ju jitsu) vezettek.

A munka mellett időt szorítottak a kikapcsolódásra is, ugyanis sensei Lovas Zoltán meghívta a szatmáriakat, illetve a Tiborszállási Veterán Harcművészeti Klub képviselőit egy városnézésre.

Nyesti végül köszönetet mond senpai Iván Jánosnak, a Veterán Harcművészeti Klub vezetőjének az utazás megszervezésében nyújtott segítségét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...