Tájékozatlan lakosság
Utoljára módositva: 2014-06-18 09:47:00

Eugeniu Avramtól megoldást vártak a lakosok

A kedden tartott prefektusi fogadóórán rekordszámú panaszos jelent meg, több mint tízen kérték Eugeniu Avramot, járjon közbe érdekükben. Legtöbben még mindig a megoldatlan földügyeikkel fordultak a kormánybiztoshoz. Kiderült, hogy azok, akik végleges bírósági határozattal rendelkeznek földjeik tulajdonjogát illetően, rövid időn belül megkaphatják a törvényes iratokat, azonban akiknek tisztázatlan ügyeik vannak, legkevesebb július elejéig kell várjanak, hogy elindulhasson a föld-visszaszolgáltatási procedúra. Egy avasújfalui asszony felháborodottan számolt be arról, hogy erdőterületéről 320 darab fát vágtak ki ismeretlen személyek, ám az ügyben senki nem szolgáltatott igazságot. A prefektúra jogi osztályának munkatársa felvilágosította a panaszost, hogy az erdő védelme a tulajdonos felelőssége, s amennyiben elmulaszt ilyen irányú szerződést kötni, akkor a törvény értelmében megbüntethetik. Több panaszos azt sérelmezte, hogy a vidéki önkormányzatok vezetői, jegyzői nem hajlandóak segíteni a lakosoknak. Semmilyen felvilágosítást nem kapnak, s amennyiben többször keresik az igazukat, akkor kiabálnak is velük.

Feljelentést tesznek

Egy szatmári lakos felháborodottan jelent meg a fogadóórán, azzal vádolva a Szatmár Megyei Gépjármű-bejegyzési és Jogosítványkibocsátó Hivatal egyik munkatársát, hogy fölöslegesen járatta egyik hivataltól a másikhoz. Avram bejelentette, feljelentést tesz a nevezett köztisztviselő ellen az Országos Korrupcióellenes Igazgatóságnál (DNA).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...