Tájékozatlan lakosság
Utoljára módositva: 2014-06-18 09:47:00

Eugeniu Avramtól megoldást vártak a lakosok

A kedden tartott prefektusi fogadóórán rekordszámú panaszos jelent meg, több mint tízen kérték Eugeniu Avramot, járjon közbe érdekükben. Legtöbben még mindig a megoldatlan földügyeikkel fordultak a kormánybiztoshoz. Kiderült, hogy azok, akik végleges bírósági határozattal rendelkeznek földjeik tulajdonjogát illetően, rövid időn belül megkaphatják a törvényes iratokat, azonban akiknek tisztázatlan ügyeik vannak, legkevesebb július elejéig kell várjanak, hogy elindulhasson a föld-visszaszolgáltatási procedúra. Egy avasújfalui asszony felháborodottan számolt be arról, hogy erdőterületéről 320 darab fát vágtak ki ismeretlen személyek, ám az ügyben senki nem szolgáltatott igazságot. A prefektúra jogi osztályának munkatársa felvilágosította a panaszost, hogy az erdő védelme a tulajdonos felelőssége, s amennyiben elmulaszt ilyen irányú szerződést kötni, akkor a törvény értelmében megbüntethetik. Több panaszos azt sérelmezte, hogy a vidéki önkormányzatok vezetői, jegyzői nem hajlandóak segíteni a lakosoknak. Semmilyen felvilágosítást nem kapnak, s amennyiben többször keresik az igazukat, akkor kiabálnak is velük.

Feljelentést tesznek

Egy szatmári lakos felháborodottan jelent meg a fogadóórán, azzal vádolva a Szatmár Megyei Gépjármű-bejegyzési és Jogosítványkibocsátó Hivatal egyik munkatársát, hogy fölöslegesen járatta egyik hivataltól a másikhoz. Avram bejelentette, feljelentést tesz a nevezett köztisztviselő ellen az Országos Korrupcióellenes Igazgatóságnál (DNA).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...