Tájékozatlan lakosság
Utoljára módositva: 2014-06-18 09:47:00

Eugeniu Avramtól megoldást vártak a lakosok

A kedden tartott prefektusi fogadóórán rekordszámú panaszos jelent meg, több mint tízen kérték Eugeniu Avramot, járjon közbe érdekükben. Legtöbben még mindig a megoldatlan földügyeikkel fordultak a kormánybiztoshoz. Kiderült, hogy azok, akik végleges bírósági határozattal rendelkeznek földjeik tulajdonjogát illetően, rövid időn belül megkaphatják a törvényes iratokat, azonban akiknek tisztázatlan ügyeik vannak, legkevesebb július elejéig kell várjanak, hogy elindulhasson a föld-visszaszolgáltatási procedúra. Egy avasújfalui asszony felháborodottan számolt be arról, hogy erdőterületéről 320 darab fát vágtak ki ismeretlen személyek, ám az ügyben senki nem szolgáltatott igazságot. A prefektúra jogi osztályának munkatársa felvilágosította a panaszost, hogy az erdő védelme a tulajdonos felelőssége, s amennyiben elmulaszt ilyen irányú szerződést kötni, akkor a törvény értelmében megbüntethetik. Több panaszos azt sérelmezte, hogy a vidéki önkormányzatok vezetői, jegyzői nem hajlandóak segíteni a lakosoknak. Semmilyen felvilágosítást nem kapnak, s amennyiben többször keresik az igazukat, akkor kiabálnak is velük.

Feljelentést tesznek

Egy szatmári lakos felháborodottan jelent meg a fogadóórán, azzal vádolva a Szatmár Megyei Gépjármű-bejegyzési és Jogosítványkibocsátó Hivatal egyik munkatársát, hogy fölöslegesen járatta egyik hivataltól a másikhoz. Avram bejelentette, feljelentést tesz a nevezett köztisztviselő ellen az Országos Korrupcióellenes Igazgatóságnál (DNA).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...