Talált gyerek?
Utoljára módositva: 2014-06-22 18:48:48

Az elhagyott gyereket a nagykárolyi kórházba szállították

Családelhagyás vádjával indult vizsgálat egy királydaróci nő ellen, aki megpróbálta letagadni péntek reggel született gyermekét. A picivel kapcsolatban egy helybéli, 28 éves nő tett bejelentést a 112-es sürgősségi hívószámon, azt állítva, hogy egy kisfiút találtak, és nem tudni, ki az anyja. Amint a rendőrségi vizsgálatból kiderült, a telefonáló 26 éves barátnője volt az anya — ő mondta azt a házába bekopogó barátnőjének, hogy a gyereket magára hagyva találta az udvarában (a barátnő ezután értesítette a rendőrséget). A törvényszéki orvos vizsgálata szerint azonban biztos jelei voltak annak, hogy a nő nem sokkal korábban szült, így erős a gyanú, hogy ő adott életet péntek reggel a csecsemőnek. A hatóság közleménye szerint az anyát benntartották egészségügyi ellátás végett, a gyereket pedig a nagykárolyi kórházba szállították, ahol orvosi felügyelet alá helyezték.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 20:55
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...