Támogassa az EKÉ-t adója 2%-ával!
Utoljára módositva: 2015-03-10 10:36:15

A természet csak ott emberbarát, ahol az ember természetbarát! Támogassa az Erdélyi Kárpát Egyesület — Szatmárnémeti tevékenységét adójának 2%-ával, hozzájárulva ezzel a Túr Menti Védett Területek természeti értékeinek megőrzéséhez!

Az adományokból befolyt összeget facsemeték vásárlására és ültetésére kívánja fordítani az EKE — Szatmárnémeti. A rendszeressé vált faültetési akciók a Túr Menti Védett Területek számos védett állatfajának élőhelyéül szolgáló erdők, fás legelők visszatelepítését szolgálják. Ha Ön támogatni szeretné faültetési tevékenységünket, a következőket kell tennie: töltse ki és juttassa el a helyi pénzügyi hatóságokhoz a 230-as számú űrlapot, vagy vigye be az EKE — Szatmárnémeti irodájába, melynek címe: Tudor Vladimirescu u. 9 sz. és ők továbbítják azt a megfelelő szerveknek. A formanyomtatvány letölthető az EKE — Szatmárnémeti honlapjáról (www.eke.ro). A formanyomtatványon fel kell tüntetni az EKE — Szatmárnémeti adatait. (Szervezet neve: Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare; adószám, fiskális azonosító szám: 1413314; bankszámla szám: RO49RNCB0221043050260001)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...