Támogatás kezdő vállalkozásoknak
Utoljára módositva: 2019-08-09 12:28:37

A gazdasági szereplők bátorítására a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a Technológiai és Innovációs Központ által előnyös bérleti áron biztosít irodát vagy termelőhelyiséget a két évnél fiatalabb szatmári cégek, egyéni vállalkozások számára.

A Technológiai és Innovációs Központ elsődleges célja, hogy támogassa a frissen létrehozott kis- és középvállalkozásokat. Tevékenysége által fejleszti a tartós gazdaságot, bátorítja a befektetőket, valamint csökkenti a térség munkanélküliségi rátáját.

Jelenleg 3 darab 48 m2-es termelőhelyiség és egy kis (5 m2) iroda várja az érdeklődőket. Az árak 2 euró/m2-nél kezdődnek.

 

Felszerelt konferenciaterem

 

Konferenciákra és rendezvényekre alkalmas modern termet ad bérbe a Technológiai és Innovációs Központ. A terem 86 főt képes befogadni, és tartalmaz teljes audio-video berendezést, fordítóberendezést, 86 személy számára kis asztallal ellátott széket, parkolóhelyeket és felszerelt konyhát.

Az erre vonatkozó tanácsi határozat alapján 4 órára történő igénybevétele a teremnek 50 euróba kerül, 8 óráért 100 eurót kell fizetni. További részletekért a jogosultsági kritériumokról, bérlésről érdeklődjön Toth Susanánál a centrul.tehnologic@primariasm.ro e-mail-címen vagy a 0770–711250-es telefonszámon. A konferenciatermet az alábbi címen található űrlap kitöltésével lehet lefoglalni: https://forms.gle/pzR9UuvKnd6ajMNQA.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...