Támogatás kezdő vállalkozásoknak
Utoljára módositva: 2019-08-09 12:28:37

A gazdasági szereplők bátorítására a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a Technológiai és Innovációs Központ által előnyös bérleti áron biztosít irodát vagy termelőhelyiséget a két évnél fiatalabb szatmári cégek, egyéni vállalkozások számára.

A Technológiai és Innovációs Központ elsődleges célja, hogy támogassa a frissen létrehozott kis- és középvállalkozásokat. Tevékenysége által fejleszti a tartós gazdaságot, bátorítja a befektetőket, valamint csökkenti a térség munkanélküliségi rátáját.

Jelenleg 3 darab 48 m2-es termelőhelyiség és egy kis (5 m2) iroda várja az érdeklődőket. Az árak 2 euró/m2-nél kezdődnek.

 

Felszerelt konferenciaterem

 

Konferenciákra és rendezvényekre alkalmas modern termet ad bérbe a Technológiai és Innovációs Központ. A terem 86 főt képes befogadni, és tartalmaz teljes audio-video berendezést, fordítóberendezést, 86 személy számára kis asztallal ellátott széket, parkolóhelyeket és felszerelt konyhát.

Az erre vonatkozó tanácsi határozat alapján 4 órára történő igénybevétele a teremnek 50 euróba kerül, 8 óráért 100 eurót kell fizetni. További részletekért a jogosultsági kritériumokról, bérlésről érdeklődjön Toth Susanánál a centrul.tehnologic@primariasm.ro e-mail-címen vagy a 0770–711250-es telefonszámon. A konferenciatermet az alábbi címen található űrlap kitöltésével lehet lefoglalni: https://forms.gle/pzR9UuvKnd6ajMNQA.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...