Támogatás kezdő vállalkozásoknak
Utoljára módositva: 2019-08-09 12:28:37

A gazdasági szereplők bátorítására a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a Technológiai és Innovációs Központ által előnyös bérleti áron biztosít irodát vagy termelőhelyiséget a két évnél fiatalabb szatmári cégek, egyéni vállalkozások számára.

A Technológiai és Innovációs Központ elsődleges célja, hogy támogassa a frissen létrehozott kis- és középvállalkozásokat. Tevékenysége által fejleszti a tartós gazdaságot, bátorítja a befektetőket, valamint csökkenti a térség munkanélküliségi rátáját.

Jelenleg 3 darab 48 m2-es termelőhelyiség és egy kis (5 m2) iroda várja az érdeklődőket. Az árak 2 euró/m2-nél kezdődnek.

 

Felszerelt konferenciaterem

 

Konferenciákra és rendezvényekre alkalmas modern termet ad bérbe a Technológiai és Innovációs Központ. A terem 86 főt képes befogadni, és tartalmaz teljes audio-video berendezést, fordítóberendezést, 86 személy számára kis asztallal ellátott széket, parkolóhelyeket és felszerelt konyhát.

Az erre vonatkozó tanácsi határozat alapján 4 órára történő igénybevétele a teremnek 50 euróba kerül, 8 óráért 100 eurót kell fizetni. További részletekért a jogosultsági kritériumokról, bérlésről érdeklődjön Toth Susanánál a centrul.tehnologic@primariasm.ro e-mail-címen vagy a 0770–711250-es telefonszámon. A konferenciatermet az alábbi címen található űrlap kitöltésével lehet lefoglalni: https://forms.gle/pzR9UuvKnd6ajMNQA.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...