Táncgála a Langdon Down-nál
Utoljára módositva: 2013-12-23 18:04:54

Táncbemutató a művelődési ház színpadán

A szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület szervezésében december 20-án táncgálára került sor. Az eseménynek a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Ház adott helyt. A második alkalommal megrendezett Down Dance Day táncgálán a civil szervezethez tartozó gyermekek és fiatalok bemutatóján kívül a Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrált Tanintézménye (volt Kisegítő Iskola) diákjai, a szatmárnémeti Doamna Stanca Főgimnázium és szatmárnémeti Traian Vuia Iskolaközpont tanulói szórakoztatták a nézőket. A fellépők produkcióit nagy tapssal jutalmazta a közönség. A szervezők az est folyamán megköszönték mindenkinek az egész évi munkáját, önfeláldozását, a türelmét és tanácsait, amivel segítette a szervezet munkáját. Mint elhangzott, az ilyen és az ehhez hasonló rendezvényeken az egyesülethez tartozó gyermekek nagyon jól érzik magukat. Éppen ezért van szükség a hasonló kezdeményezésekre. Az előadás előtt és után a művelődési ház előcsarnokában a down szindrómával diagnosztizált gyermekek és fiatalok által készített kézműves termékek is kaphatók voltak: gyöngyök, karperecek, ékszerdobozok, képeslapok. Azok, akik vásároltak az ajándéktárgyaknak is beillő darabokból, a nonprofit szervezet működtetéséhez járultak hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...