Táncgála a Langdon Down-nál
Utoljára módositva: 2013-12-23 18:04:54

Táncbemutató a művelődési ház színpadán

A szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület szervezésében december 20-án táncgálára került sor. Az eseménynek a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Ház adott helyt. A második alkalommal megrendezett Down Dance Day táncgálán a civil szervezethez tartozó gyermekek és fiatalok bemutatóján kívül a Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrált Tanintézménye (volt Kisegítő Iskola) diákjai, a szatmárnémeti Doamna Stanca Főgimnázium és szatmárnémeti Traian Vuia Iskolaközpont tanulói szórakoztatták a nézőket. A fellépők produkcióit nagy tapssal jutalmazta a közönség. A szervezők az est folyamán megköszönték mindenkinek az egész évi munkáját, önfeláldozását, a türelmét és tanácsait, amivel segítette a szervezet munkáját. Mint elhangzott, az ilyen és az ehhez hasonló rendezvényeken az egyesülethez tartozó gyermekek nagyon jól érzik magukat. Éppen ezért van szükség a hasonló kezdeményezésekre. Az előadás előtt és után a művelődési ház előcsarnokában a down szindrómával diagnosztizált gyermekek és fiatalok által készített kézműves termékek is kaphatók voltak: gyöngyök, karperecek, ékszerdobozok, képeslapok. Azok, akik vásároltak az ajándéktárgyaknak is beillő darabokból, a nonprofit szervezet működtetéséhez járultak hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...