Tanévzáró a Művészeti Iskolában
Utoljára módositva: 2014-06-13 09:05:36

Tegnap délután elkezdődött a szatmárnémeti Művészeti Iskola tanévzáró rendezvényeinek sorozata.

A 2013/2014-es tanévben is nagy volt az érdeklődés a Ioan Slavici utcai intézményben működő szakkörök iránt — 750 személy vett részt a szakkörök tevékenységein. Tegnap a népzenei és könnyűzenéi szakköröket látogató növendékek léptek közönség elé a szatmárnémeti újközpontban. Az előadókat, tanáraikat s a közönséget elsőként a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Adrian Ştef, majd a művészeti iskola részéről Mircea Deac igazgató köszöntötte. A művészeti iskola által szervezett tanévzáró rendezvények sora ma folytatódik az intézmény székhelyén, 17 órától, amikor az irodalomkedvelő gyermekek és fiatalok szerepelnek. A következő nap, azaz június 14. sem múlik el esemény nélkül, ekkor a balett és a társastánc szakkör látogatói mutatkoznak be 11 órától, a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadán. Ez utóbbi bemutatkozást mindig nagy érdeklődés övezi, s rendszerint telt házas rendezvény szokott lenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...