Tanévzáró a Művészeti Iskolában
Utoljára módositva: 2014-06-13 09:05:36

Tegnap délután elkezdődött a szatmárnémeti Művészeti Iskola tanévzáró rendezvényeinek sorozata.

A 2013/2014-es tanévben is nagy volt az érdeklődés a Ioan Slavici utcai intézményben működő szakkörök iránt — 750 személy vett részt a szakkörök tevékenységein. Tegnap a népzenei és könnyűzenéi szakköröket látogató növendékek léptek közönség elé a szatmárnémeti újközpontban. Az előadókat, tanáraikat s a közönséget elsőként a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Adrian Ştef, majd a művészeti iskola részéről Mircea Deac igazgató köszöntötte. A művészeti iskola által szervezett tanévzáró rendezvények sora ma folytatódik az intézmény székhelyén, 17 órától, amikor az irodalomkedvelő gyermekek és fiatalok szerepelnek. A következő nap, azaz június 14. sem múlik el esemény nélkül, ekkor a balett és a társastánc szakkör látogatói mutatkoznak be 11 órától, a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadán. Ez utóbbi bemutatkozást mindig nagy érdeklődés övezi, s rendszerint telt házas rendezvény szokott lenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 23.
Érdemes megragadnia a felajánlott továbbképzési lehetőséget, akár szakmai téren teheti ezt meg, akár önismeretét fejlesztheti valahogyan.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...