Tanévzáró a művészetiben
Utoljára módositva: 2018-06-14 18:46:55

A tegnap délelőtti heves esőzés miatt nem tudták megtartani közös tanévzáró ünnepségüket az Aurel Popp Művészeti Líceum osztályai, amit hagyományosan az iskola udvarán szoktak megrendezni.

A zord időjárás miatt minden osztály a saját osztálytermében tartotta meg a díjkiosztással egybekötött tanévzárót. Nichita Sulyok Júlia tanítónő, az iskola igazgatóhelyettese saját osztályában köszöntötte harmadikos diákjait és szüleiket, méltatta a gyermekek egész éves munkáját, és kihangsúlyozta, hogy nem a jeles bizonyítványok teszik értékessé a gyermekeket, hanem a közösségben betöltött szerepük és a munkába fektetett erejük, amely által minden kisdiák egy-egy gyöngyszeme az osztálynak.

A többi osztályban is hasonlóképpen zajlott a délelőtt, a tanítónők és az osztályfőnökök szép gondolatokkal búcsúztak a vakáció idejére a diákoktól. Idén összesen 620 tanuló járt a művészeti líceumba, a XII. és VIII. osztályosok már korábban elballagtak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 25.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...