Tanfolyam és edzőtábor a Dans Club ’92-nél
Utoljára módositva: 2015-06-24 17:03:10

Féléves mérleget vont a Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncegyesület, amelynek versenyőzi az elmúlt hat hónapban többek között máramarosszigeti, felsőbányai, besztercei és dési versenyeken léptek táncparkettre.

Ugyanakkor az egyesület edzője, Ioan Mergheş bíróként kapott meghívott az utóbbi három versenyre, ahol a legerősebb mezőnyben, a nyíltversenyeken pontozta a sportoló párosok teljesítményeit.

„A tapasztalt, rutinos versenypárosaink mellett a kezdők is helyt álltak az eddigi, idei tornákon. Sokan közülük először vettek részt egy megmérettetésen, de remek teljesítményt nyújtottak. Büszkék vagyunk az elért eredményeikre és bizakodva várjuk a második félévi versenyeket” – értékelt Mergheş, aki feleségével, Gabriela Mergheş-sel együtt edzi a klub táncosait. Az edzőpáros hangsúlyozta, a vakáció csak a tanügyben kezdődött, a sportolóik aktív felkészülési munkája folytatódik, csak augusztusban lesz egy rövidebb pihenő. Szeptemberben újabb edzőtábor vár a sportolókra, ahol az intenzív táncpróbák mellett az erőnléti felkészülésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Ugyanakkor a Dans Club ’92 nyári vakációs programra hívja a szatmáriakat, akik szeretni a sporttáncot. Öt éves kortól bárki jelentkezhet a tánctanfolyamra, felső korhatár nincsen. Heti három edzést tartanak kedden, szerdán és csütörtökön, ahol a versenytáncok (angol keringő, tangó, csácsá, szamba, jive stb.) mellett társastáncokat (charleston, rock and roll, blues, csoporttáncok stb.) tanulhatnak az érdeklődők. A tanfolyam július 1-én kezdődik, minden kedden és szerdán 10 órától a szatmárnémeti Ion Creangă Általános Iskola sporttermében várják a kezdőket. Ugyanakkor, július 1-től a Petőfi Sándor utca 40 szám alatti Katonai Központban levő táncteremben is zajlik majd a tanfolyam minden kedden, szerdán és csütörtökön, 18 órától. Bővebb felvilágosítás kapható a 0758–370049-es telefonszámon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...