Tárlattal búcsúztak a művészetisek
Utoljára módositva: 2018-05-26 11:56:32

A szatmárnémeti Iparosotthonban az Aurel Popp Művészeti Líceum végzős diákjainak munkáiból nyílt kiállítás tegnap. Az évfolyam legjobb eredményt elért tanulóit is díjazták.

 

A szatmárnémeti Aurel Popp Művészeti Líceum végzőseinek munkáiból nyílt tegnap kiállítás a szatmárnémeti Iparosotthonban. Összesen 52 fiatal érkezett el élete egyik nagyon fontos szakaszához. Az épület folyosóit, dísztermét és kiállítótermét zsúfolásig megtöltötték az eseményre érkezett diákok, valamint szüleik, rokonaik, ismerőseik, az iskola ifjabb diákjai és természetesen a pedagógusok. A felfokozott ünnepi hangulat érezhető volt a termekben. Pop Cristian Radu igazgató román nyelven köszöntötte az egybegyűlteket, majd a tanintézmény aligazgatója, Nichita Sulyok Júlia vette át a szót, aki magyar nyelven mondott beszédet. Mindkét pedagógus elismerően szólt a diákok iskolai tevékenységéről, megköszönve a tanulásban és a munkában tanúsított szorgalmat, kitartást, áldozatvállalást. A szülőknek köszönetet mondtak azért, hogy gyermeküket négy, nyolc vagy tizenkét éve épp erre az iskolára bízták. A beszédeket követően díjazták a legjobb diákokat: nem csupán az osztályok első három helyezettjeinek munkáját ismerték el, de sokan részesültek dicséretben is. Azok a diákok is elismerésben részesültek, akik különböző pályázatokban részt vállalva értek el sikereket a tanulmányi éveik alatt. Az évfolyamelsőnek járó díjat idén Blatniczki Dóra (XII. B) vehette át.

Az ünnepségen fellépett az iskola zenekara Florea Ioan vezényletével, valamint az iskola kórusa Mészáros Gergely vezetésével.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...