Tarolt négy szatmári sakkozó Csíkban
Utoljára módositva: 2019-08-23 15:23:50

Négy szatmári gyerek vett részt a Csíkszeredában huszonkettedik alkalommal kiírt Caissa nemzetközi sakktornán. Kovács Ábel és Kovács Balázs képviselték a Voința SK-t, míg a Szegedy testvérek, Mátyás és Szabolcs az Unio SK színeiben ültek asztalhoz.

A 8 évesek klasszikus sakkversenyében Balázs és Ábel egyaránt 5 pontot gyűjtöttek be, és ezzel az első két helyen zártak. A korosztály feladatmegoldó versenyében Szabolcs zárt az első helyen, Ábel a második, Balázs a harmadik lett.

A 12 évesek rapid sakkversenyében Mátyás remekelt és zárt az első helyen, míg testvére, Szabolcs a 8 évesek viadalát nyerte meg, Balázs pedig a 6 évesek megmérettetésén bizonyult a mezőny legjobbjának.

A 8 évesek blitz-versenyében Kovács Ábel aranyérmet szerzett.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...