Taroltak a nagykárolyi atléták Kolozsváron
Utoljára módositva: 2014-06-04 20:11:59

Négy szatmári atléta zárt az első helyen a Kolozsváron rendezett gyermekbajnokság zónaselejtezőjében.

A Nagykárolyi Elméleti Líceum SK sportolói taroltak, ugyanis ötből négy elsőség kötődik a klub nevéhez. George Racolţa diszkoszvetésben és súlylökésben is első lett a gyerek II. korosztály versenyében. Vlad Turcu a gerelyhajításban (gyerek II.) diadalmaskodott, míg Iasmina Gorgan (gyerek II.) a súlylökésben bizonyult a legjobbnak. Rácz Enikő, a Szatmárnémeti LPS 60 méter gátfutója zárt az élen a gyerek II. korosztály versenyében.

Második helyezés: Cătălin Mărneanu (Nagykárolyi ELSK; gerely; gyerek I.), Jossej Kessenheimer (ELSK; 50 méter; gyerek III.), Ştefania Bihori (ELSK; diszkoszvetés, súlylökés; gyerek I.), Laurenţiu Vădan (ELSK; diszkosz; gyerek I.), Paul Olaru (Szatmárnémeti SK; súlylökés; gyerek I.), Rácz Enikő (LPS; 800 m; gyerek II.).

Harmadik helyezés: Cătălin Mărneanu (ELSK; magasugrás; gyerek I.), Ştefania Bihori (ELSK; gerely; gyerek I.), Laurenţiu Vădan (ELSK; súlylökés; gyerek I.), Paul Olaru (SzSK; diszkosz; gyerek I.).

[ohballada-1]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...