Taroltak a Szatmár megyei focicsapatok a csengeri tornán
Utoljára módositva: 2014-01-12 16:18:52

A Szatmárnémeti Sportlíceum az első, a Kinder FC Nagykároly a második, míg a Szatmárnémeti Olimpia FC 14 éven aluli csapata a harmadik helyen zárt szombaton a Csenger Város Sportcsarnokban rendezett utánpótlás korosztályos teremlabdarúgó–tornán.

A Szatmárnémeti Sportlíceum csapata lett az első

„Kibérelték” a Szatmár megyei csapatok a Csenger Város Sportcsarnokban rendezett Corso Roulette Kupa utánpótlás korosztályos teremlabdarúgó–torna dobogóját. A Szatmárnémeti Sportlíceum az első, a Kinder FC Nagykároly a második, míg a Szatmárnémeti Olimpia FC a harmadik helyen zárt a 14 éven aluliaknak kiírt elmúlt hétvégi megmérettetésen.

Stefan Gestermajer edző legénysége a csoportkörben csak a nagykárolyiaktól szenvedett vereséget, így az elődöntőben a Nyírbátor FC-vel került össze. 1–0-s vereség után a fináléban ismét a Kinder FC jött ellenfélnek, amely előzőleg, a legjobb négy között az Olimpia FC ellen nyert 5–4-re. A fináléban a LPS visszavágott Csenteri József edző csapatának és 1–0-s sikerrel a pódium legfelső fokára állhatott fel, a Kinder FC ezüstérmet szerzett. A bronzmeccs is szoros összecsapást hozott, de Mihai Paul edző legénysége megtalálta a győztes gólt és 1–0-ra verte a Nyírbátor FC-t.

Szilágyi Sándor főszervező, a Városi Sportcsarnok igazgatója lapunknak elmondta, izgalmas összecsapásokat hozott a torna, majd külön kiemelte, hogy a délutáni helyosztókon tiszteletét tette a másodosztályos Szatmárnémeti Olimpia FC felnőtt csapatának a vezetőedzője, Csik Tibor is. A szakvezető egyébként elsősorban tanítványai teljesítményét nézte meg, ugyanis segíti Mihai Paul munkáját az utánpótlás korosztályos csapatnál.

A szatmáriak emellett még két különdíjat is hazahozhattak, ugyanis Tudor Moldovánt (LPS) a legjobb mezőnyjátékosnak, Preg Dánielt (Kinder FC) pedig a torna legjobb kapusának választották meg. A gólkirályi címet Lakatos Erik (Mátészalka MTK – 10 gól), a legjobb hazai játékosnak járó díjat pedig Molnár Kristóf (Csenger FC) érdemelte ki, a legsportszerűbb csapatnak pedig a Gyüre SÉ-t választották meg.

A Corso Roulette Kupa végeredménye

1. Szatmárnémeti Sportlíceum

2. Kinder FC Nagykároly

3. Szatmárnémeti Olimpia FC

4. Nyírbátor FC

5. Filo SE

6. Csenger FC

7. Mátészalka MTK

8. Gyüre SE.

A LPS csapata

Kerezsi Kasian, George Micle, Alin Surd, Brodi Alex, Flaviu Cădar, Antonio Ofrim, Mihai Sician, Tudor Moldovan, Kevin Tămaş, Răzvan Man, Raul Ziman. Edző: Stefan Gestermajer.

A Kinder FC csapat

A Csenteri József által irányított Kinder FC Nagykároly ezüstérmet szerzett

Preg Dániel, Schupler Ábel, Sisler Rajmund, Sebestyén Gerhárd, Bakai Balázs, Gál Günter, Boldizsár Edomnd. Edző: Csenteri József.

A Szatmárnémeti Olimpia FC legényei a dobogó harmadik fokára állhattak fel

Az Olimpia FC csapat

Alex Boroş, Răzvan Pop, Varga Máté, Nyikora Dávid, Alin Văsălie, Sztán Gábriel, Lázin Botond, Szilágyi Kevin. Edző: Mihai Paul, Csik Tibor.

Nyírbátor FC

Filo SE

Csenger FC

Mátészalka MTK

Gyüre SE

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...