Taroltak a Szatmár megyei karatékák Nagyváradon
Utoljára módositva: 2014-02-03 18:57:41

A Szatmárnémeti Bushido SK 5 arany- és 3 bronz-, a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület pedig 6 arany-, 3 ezüst- és 11 bronzéremmel tért haza a XV. Shogunului Kupáról.

A Bushido SK karatékái kizárólag kumitéban indultak

Szombaton Nagyváradon rendezték meg az immár negyedik alkalommal kiírt országos iskolai karatebajnokságot, valamint a XV. Shogunul-Kupa elnevezést viselő stílusközi karateversenyt, amely a nevelésügyi minisztérium versenynaptárában is szerepel.

Az ország 31 karateklubjának 314 versenyzőjét felvonultató, több korosztályban (gyerek, minikadett, kadett, junior, felnőtt, veterán) zajló versenyen a Szatmárnémeti Bushido Sportklub Balog András edző vezetésével hét, míg a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület Gheorghe Dărăban vezetőedző és Engber Ingrid segédedző irányításával 14 karatékával képviseltette magát a rangos megmérettetésen.

A szatmári klub 5 arany- és 3 bronzéremmel, míg a nagykárolyi sportegyesület 6 arany-, 3 ezüst- és 11 bronzéremmel tért haza Nagyváradról.

A Karate Do B.F.K.S. SE sportolói ismét érmeket gyűjtöttek

A szatmári klubok eredményei:

Bushido SK:

Aranyérmek: Fekete Norbert (kumite egyéni, 8-9 évesek, -30 kg), Nagy Márk, Fekete Norbert, Lini Raul (kumite csapat, 9-11 évesek), Balog András (kumite egyéni, veteránok).

Bronzérmek: Nagy Márk (kumite egyéni, 10-11 évesek, +40 kg), Lini Raul (kumite egyéni, 10-11 évesek, -35 kg), Ştefan Larisa (kumite egyéni, 8-9 évesek, +40 kg).

IV. helyezések: Varga Perla (kumite egyéni, 8-9 évesek), Kopeczky Vanessa (kumite egyéni, 10-11 évesek).

Karate Do B.F.K.S. SE:

Aranyérmek: Abriham Amalia, Knecht Patrik, Knecht Vivien, Mateş Şerban, Ruje Antonio (mindannyian kumite), Bartincki Attila (kata).

Ezüstérmek: Batincki Attila, Chelmu Erik, Mateş Şerban (mindhárman kumite).

Bronzérmek: Abriham Amalia, Bács Máté, Blaga Bianka, Chelmu Erik, Chivu Anamaria, Chivu Veronika, Knecht Patrik, Knecht Vivien, Maurer Alex, Rácz Bence, Ruje Antonio (mindannyian kata).

IV. helyezés: Hurezan Sergiu (kata).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Tulipánláz
Ma, 15:00
A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A Lego Ninjago film
Ma, 17:00
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...