Társastánc, kicsiknek és nagyoknak
Utoljára módositva: 2014-01-03 20:49:52

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a nagykárolyi Lead & Follow Táncegyesület karácsonyi gálaműsora. A 2013-as év lezárult, idén a táncversenyeken való részvételre helyeződik a hangsúly.

 

A kicsik azon túl, hogy nagyon bájosak voltak, rendkívül ügyesen és gyakorlottan mozogtak

A Szent László Közösségi Ház nagytermében került sor a Lead & Follow Táncegyesület karácsonyi gálaműsorára. A több mint kétórás gálaműsor keretében egymást váltották a Táncegyesület keretében működő csoportok. A Táncegyesület immár hatodik gálaműsorát szervezte megalakulása óta, s a hatalmas érdeklődés bizonyította, hogy van érdeklődés a műfaj iránt.

Az idei tervekről kérdezve, a Táncegyesület egyik munkatársa elmondta, tovább folytatják a versenytáncot a fiatalokkal, hiszen a versenyeken való minél hangsúlyosabb jelenlét prioritást élvez. Mindez, a sikerélmény mellett, igen nagy kiadást is jelenthet, a megfelelő ruha és cipő beszerzése ugyanis elengedhetetlen kelléke a versenyeken való részvételnek. A szülők persze teljes mellszélességgel támogatják gyermekeik már-már szenvedéllyé vált hobbiját.

Az idei programtervben fix dátumok szerepelnek. Február első hetében részt vesznek azon a táncos szemináriumon, melyen Both István, a kolozsvári Attitűd Táncstúdió vezetője oktat majd. Júniusban, az iskolai tanév végét követően, ismét megszervezik a Happy Feet táncversenyt, majd sor kerül a hagyományos tánctáborozásra is. Ezeken kívül az egyesület táncosai rendszeres fellépői a város- és falunapi rendezvényeknek, kulturális fesztiváloknak. Tovább folyik a táncoktatás, és Bagossy Zoltán szakoktató, művészeti vezető tervei szerint tovább szeretnék erősíteni a különböző országos táncversenyeken való részvételüket. Ehhez persze elengedhetetlen a rendszeres, komoly gyakorlás, azonban úgy tűnik, a fiatalok hajlandóak a komoly munkára. Bizonyítja mindezt az a rengeteg trófea és serleg, amely, mint egy kiállítás anyaga, egy hatalmas asztalt betöltve sorakozott a karácsonyi gálaműsor ideje alatt az esemény helyszínéül szolgáló teremben.

A munka tehát megtérül, viszont a folytonosságra szükség van, ezért várják továbbra is a jelentkezőket a tánctanfolyamokra.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...