Tasnádi nyár
Utoljára módositva: 2018-07-19 12:43:13

Tasnád Város Helyi Tanácsa július 21–22-én rendezi meg a Tasnádi nyár című rendezvénysorozatot.

Szombaton 15 órától kiállítás nyílik a városi múzeumban. 15.45 órától a kultúrházban veszi kezdetét a Tasnád 100 év – 100 kép című album bemutatása. 16.45 órakor vonul fel a fúvószenekar és a mazsorettek. 17.20 órakor csendül fel Tasnád himnusza, majd fellép a tasnádi Dolls csoport, a Flori de Codru együttes, a Német Demokrata Fórum Gemeinsam tánccsoportja, cigány táncokat adnak elő a tasnádi Rózsalányok, magyar táncokat mutatnak be a Minitinik, valamint a Tasnádi Általános Iskola tanulói. 19.10 órától könnyűzenei és folkelőadást tart a Simbol, 19.40 órától koncertezik a kolozsvári One Way és Şerban Silaghi. 20.30 órától lesz a tasnádi Codruleţul együttes műsora, majd Ovidiu Homorodean énekel.

21.50 órától koncertek következnek: a Strangers (Szatmárnémeti), a Monday Shadows (Kolozsvár) és Alina Eremia. Vasárnap 17 órától tart hangpróbát a Beatrice, 18 órától a Vama együttes, 19 órától lép színpadra a PionIerii együttes. 20 órától adják át a sportemléklapokat, a kupákat és az érmeket. 20.20 órától kezdődik a Beatrice-koncert, 22 órától népzene szól Cristian Fodor előadásában, 23.30 órától pedig a Vama-koncert zárja a rendezvényt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...