Tasnádi nyár
Utoljára módositva: 2018-07-19 12:43:13

Tasnád Város Helyi Tanácsa július 21–22-én rendezi meg a Tasnádi nyár című rendezvénysorozatot.

Szombaton 15 órától kiállítás nyílik a városi múzeumban. 15.45 órától a kultúrházban veszi kezdetét a Tasnád 100 év – 100 kép című album bemutatása. 16.45 órakor vonul fel a fúvószenekar és a mazsorettek. 17.20 órakor csendül fel Tasnád himnusza, majd fellép a tasnádi Dolls csoport, a Flori de Codru együttes, a Német Demokrata Fórum Gemeinsam tánccsoportja, cigány táncokat adnak elő a tasnádi Rózsalányok, magyar táncokat mutatnak be a Minitinik, valamint a Tasnádi Általános Iskola tanulói. 19.10 órától könnyűzenei és folkelőadást tart a Simbol, 19.40 órától koncertezik a kolozsvári One Way és Şerban Silaghi. 20.30 órától lesz a tasnádi Codruleţul együttes műsora, majd Ovidiu Homorodean énekel.

21.50 órától koncertek következnek: a Strangers (Szatmárnémeti), a Monday Shadows (Kolozsvár) és Alina Eremia. Vasárnap 17 órától tart hangpróbát a Beatrice, 18 órától a Vama együttes, 19 órától lép színpadra a PionIerii együttes. 20 órától adják át a sportemléklapokat, a kupákat és az érmeket. 20.20 órától kezdődik a Beatrice-koncert, 22 órától népzene szól Cristian Fodor előadásában, 23.30 órától pedig a Vama-koncert zárja a rendezvényt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...