Tasnádi nyár
Utoljára módositva: 2018-07-19 12:43:13

Tasnád Város Helyi Tanácsa július 21–22-én rendezi meg a Tasnádi nyár című rendezvénysorozatot.

Szombaton 15 órától kiállítás nyílik a városi múzeumban. 15.45 órától a kultúrházban veszi kezdetét a Tasnád 100 év – 100 kép című album bemutatása. 16.45 órakor vonul fel a fúvószenekar és a mazsorettek. 17.20 órakor csendül fel Tasnád himnusza, majd fellép a tasnádi Dolls csoport, a Flori de Codru együttes, a Német Demokrata Fórum Gemeinsam tánccsoportja, cigány táncokat adnak elő a tasnádi Rózsalányok, magyar táncokat mutatnak be a Minitinik, valamint a Tasnádi Általános Iskola tanulói. 19.10 órától könnyűzenei és folkelőadást tart a Simbol, 19.40 órától koncertezik a kolozsvári One Way és Şerban Silaghi. 20.30 órától lesz a tasnádi Codruleţul együttes műsora, majd Ovidiu Homorodean énekel.

21.50 órától koncertek következnek: a Strangers (Szatmárnémeti), a Monday Shadows (Kolozsvár) és Alina Eremia. Vasárnap 17 órától tart hangpróbát a Beatrice, 18 órától a Vama együttes, 19 órától lép színpadra a PionIerii együttes. 20 órától adják át a sportemléklapokat, a kupákat és az érmeket. 20.20 órától kezdődik a Beatrice-koncert, 22 órától népzene szól Cristian Fodor előadásában, 23.30 órától pedig a Vama-koncert zárja a rendezvényt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...