Tasnádon is kigyúltak a szolidaritás fényei
Utoljára módositva: 2017-10-30 17:24:17

Pénteken délután öt órakor Tasnádon is megtartották az Egymillió csillag szolidaritási akciót.

Az igen szép számban összegyűlteket dr. Czier Tibor, a tasnádi Caritas szervezet vezetője köszöntötte. Beszédében felhívta a hallgatóság figyelmét arra, hogy mindig van kikre odafigyelni, hisz mindig lesznek közöttünk szegények és elesettek. Arra buzdított, hogy ne csak gondolatban, hanem tettek szintjén is hozzunk áldozatot a szükséget szenvedő embertársainkért.

A román és magyar nyelvű köszöntőt követően az egyházi felekezeteket képviselő elöljárók szólaltak fel, imával megáldva az eseményt, és kérve a nyitottságot a segítségért kiáltók felé, valamint hitet, reményt és szeretetet ahhoz, hogy örömmel adakozhassunk a rászorulóknak. A rendezvény ideje alatt a Caritas munkatársai teával és süteménnyel tették kellemesebbé az együtt eltöltött időt. A tasnádi Caritas szervezet ezúton köszöni meg mindenkinek, aki részt vett az eseményen és adakozott e nemes cél érdekében, összesen 1050 lejt, amit néhány idős, jövedelem nélküli személy napközis ellátására szán az egyesület.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...