Tasnádon is kigyúltak a szolidaritás fényei
Utoljára módositva: 2017-10-30 17:24:17

Pénteken délután öt órakor Tasnádon is megtartották az Egymillió csillag szolidaritási akciót.

Az igen szép számban összegyűlteket dr. Czier Tibor, a tasnádi Caritas szervezet vezetője köszöntötte. Beszédében felhívta a hallgatóság figyelmét arra, hogy mindig van kikre odafigyelni, hisz mindig lesznek közöttünk szegények és elesettek. Arra buzdított, hogy ne csak gondolatban, hanem tettek szintjén is hozzunk áldozatot a szükséget szenvedő embertársainkért.

A román és magyar nyelvű köszöntőt követően az egyházi felekezeteket képviselő elöljárók szólaltak fel, imával megáldva az eseményt, és kérve a nyitottságot a segítségért kiáltók felé, valamint hitet, reményt és szeretetet ahhoz, hogy örömmel adakozhassunk a rászorulóknak. A rendezvény ideje alatt a Caritas munkatársai teával és süteménnyel tették kellemesebbé az együtt eltöltött időt. A tasnádi Caritas szervezet ezúton köszöni meg mindenkinek, aki részt vett az eseményen és adakozott e nemes cél érdekében, összesen 1050 lejt, amit néhány idős, jövedelem nélküli személy napközis ellátására szán az egyesület.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...